Loan utk high commitment and record tk brp cantik

CG Sponsors




mublised77

Freshie
Joined
Jul 16, 2013
Messages
30
Reaction score
1
Points
11
Korang ada pengalaman tak pasal benda ni? Aku plan nak kahwin tahun depan so maybe aku akan beli rumah dulu. So pikir mcm nak apply loan rumah. Tp tulah aku rasa record aku tak cantik sbb tahun lepas dlm 6 bulan gak ah aku ada tunggakan ptptn. Skrg pun aku ada komitmen bayar kereta. aku punya gaji takda besar mana. So korang rasa lepas tak nak buat loan? And kalau boleh share lah tips sekali hehehe
 
Sponsored Post

BroAct

Active Member
Joined
Feb 21, 2008
Messages
2,285
Reaction score
78
Points
35
Korang ada pengalaman tak pasal benda ni? Aku plan nak kahwin tahun depan so maybe aku akan beli rumah dulu. So pikir mcm nak apply loan rumah. Tp tulah aku rasa record aku tak cantik sbb tahun lepas dlm 6 bulan gak ah aku ada tunggakan ptptn. Skrg pun aku ada komitmen bayar kereta. aku punya gaji takda besar mana. So korang rasa lepas tak nak buat loan? And kalau boleh share lah tips sekali hehehe
kerja gomen ke swasta?
 

Norshahrul

Freshie
Joined
Oct 23, 2019
Messages
21
Reaction score
0
Points
3
Korang ada pengalaman tak pasal benda ni? Aku plan nak kahwin tahun depan so maybe aku akan beli rumah dulu. So pikir mcm nak apply loan rumah. Tp tulah aku rasa record aku tak cantik sbb tahun lepas dlm 6 bulan gak ah aku ada tunggakan ptptn. Skrg pun aku ada komitmen bayar kereta. aku punya gaji takda besar mana. So korang rasa lepas tak nak buat loan? And kalau boleh share lah tips sekali hehehe
awat tak bayar ptptn haih aku punya ptptn sebulan bayar RM108 je bro
 

Norshahrul

Freshie
Joined
Oct 23, 2019
Messages
21
Reaction score
0
Points
3
Buat lah ASB financing boss. buat dalam 3 tahun dah dapat banyak untung
 

belam

Super Active Member
Joined
Jul 29, 2013
Messages
5,763
Reaction score
218
Points
73
modus operandi thread ni cm biasa kat cg..jap lg ada yg masuk promot loan sana sini..hehe..tp takpelah aku bg komen juga.

berkenaan rekod credit..tayah main rasa2...p cek kat bank negara..skang online pon blh cuma kna byr klu tak silap rm20
https://www.experian.com.my/personal-credit-report (aku br buat tak smpi sejam dpt report)

klu komitment tggi,report credit tak cntik termasuk skor rendah mmg tak lepas..kecuali nt ada newbi offer loan special.:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register