Kongsi berita, beri manfaat atau tak?

Recommended Brokers


fogofo

Junior Member
Joined
Jun 19, 2013
Messages
99
Reaction score
0
Points
6
Haizzz skrg punya remaja mmg mudah dipengaruhi dgn benda2 yg x elok
Oleh sbb tu mrk memerlukan didikan dan pantauan drpd ibubapa atau guru utk memastikan mrk x terpengaruhi oleh gejala2 kat online tu... pendidikan tentang kegunaan internet secara selamat patut dijalankan kat sekolah...
 
Sponsored Post

fogofo

Junior Member
Joined
Jun 19, 2013
Messages
99
Reaction score
0
Points
6
Yala...mmg x blh x ade internet satu saat pun...semua benda kerja related dgn internet
Itu sbbnya kita patut mengalihkan perhatian ke bisnes online berbanding bisnes guna cara traditional... lebih byk pelanggan yg boleh kita cari kat sana serta lebih mudah utk membuat promosi dgn guna internet...
 

fogofo

Junior Member
Joined
Jun 19, 2013
Messages
99
Reaction score
0
Points
6
Memang la x bleh hidup internet xda..tapi eleh, xyah ckp mcm tu..ada tapi sendu
tapi fakta skrg TM yg buat semua tu hahaha, syarikat talian yg lain kini juga hanya sewa guna kemudahan yg TM sediakan sejak dulu, jadi jasa yg paling besar ialah TM...
 
Last edited:

fogofo

Junior Member
Joined
Jun 19, 2013
Messages
99
Reaction score
0
Points
6
ni kena tgk masing2 nak dptkan ape2 dari internet
Asalkan guna utk tujuan yg baik internet boleh membawa byk manfaat kpd hidup kita tu, boleh belajar ilmu, berhubung dgn ahli keluarga dan kawan2, mmg tiada hadnya kegunaan internet ni.
 

imatheonlyone

Legendary Member
Joined
Mar 11, 2009
Messages
12,377
Reaction score
304
Points
131
In term of berita, kalau berita Yang disebar Kan Tu baik, baik la dia...

Klu berita takat aliff shukri Vs baby shima, Tu xyah sebar pun xpe
 

akudotcom

Active+ Member
Joined
Jun 17, 2007
Messages
3,423
Reaction score
761
Points
71
Dulu2 takde internet
Byk gossip di bukukan
Tu pun org masih percaya :p
 
Sponsored Post
Top
Log in Register