BTC USD 42,104.1 Gold USD 1,777.83
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kingsoft Antivirus 2012

babylaling

Fun Poster
Joined
Feb 27, 2012
Messages
352
Reaction score
0
Points
10
Nanti nak try r lps dpt lappy... Kena pi format kat kedai...
 
Sponsored Post

amins33

Super Active Member
Joined
Sep 8, 2008
Messages
5,481
Reaction score
5
Points
65
try donlod la tgk mcm mne
 

feer6452

Super Active Member
Joined
Apr 23, 2011
Messages
8,856
Reaction score
27
Points
70
dah laptop aku ni yang mostly mmg ade sambungan internet sentiasa, sesuai ke guna antivirus ni? hehehehe.. :)
 

arjunna

Active Member
Joined
Jul 6, 2010
Messages
1,195
Reaction score
49
Points
30
dah laptop aku ni yang mostly mmg ade sambungan internet sentiasa, sesuai ke guna antivirus ni? hehehehe.. :)

sangat sesuai tuan.. guna yang cloud punya.. jangan integrated virus lib
 

feer6452

Super Active Member
Joined
Apr 23, 2011
Messages
8,856
Reaction score
27
Points
70
sangat sesuai tuan.. guna yang cloud punya.. jangan integrated virus lib

orait... tq masta.. :)

sekarang ni tengah gune advance system care with antivirus.. hehe...

mostly online la. setakat layan CG, fb, utube, ngn says... hehe...
senang nak dapat sambungan wifi percuma.. :)
 

wira_laju

Active+ Member
Joined
Nov 20, 2011
Messages
3,353
Reaction score
99
Points
30
untuk main game tak sesuai ler..
maser main dia keluar window balik..
biler buang balik baru ok balik main..
 

isz_shinigami

Super Active Member
Joined
Apr 15, 2010
Messages
8,869
Reaction score
56
Points
80
aku da try...xbes mane kot..pada aku la..byk gk problem kt pc aku lps install...winrar..gaming...haha..so aku unistall blk...
 

estacoco

Super Active Member
Joined
May 5, 2008
Messages
7,564
Reaction score
28
Points
70
So far pakai ok, boeh ngam gak dgn Kaspersky aku. Aku bukan takde so ken pasal dia blok game x dpt nak bg la
 

lursa

Fun Poster
Joined
Mar 26, 2011
Messages
891
Reaction score
2
Points
15
aku dah test antivirus ni.memang bagus bagi kategori AV free.Malah kalau nak dibandingkan lebih baik dari AV berbayar dari segi kecekapan mengesan virus dan user freindlynya.hehehe...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register