BTC USD 41,720.8 Gold USD 1,813.62
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kingsoft Antivirus 2012

ally9970

Fun Poster
Joined
Jan 12, 2013
Messages
623
Reaction score
3
Points
15
aku dah d/load...rasa cam ok, aku test kat pendrive aku yg ada virus yg suka hide file, avg tak detect apa tp kingsoft ni boleh detect dan unhide file2 tuch...
 
Sponsored Post

irsaffy

CG Top Poster Club
Joined
May 13, 2007
Messages
42,957
Reaction score
268
Points
131
kingsoft lagi bagus dari avira yg free..
 

dhiaperfumes

Banned
Joined
Nov 12, 2009
Messages
41,571
Reaction score
63
Points
120
avast yang baru ok jer.. free lagi.. terbaik... compare avira
 

BioForge

Active Member
Platinum Member
Joined
Dec 25, 2005
Messages
1,031
Reaction score
1
Points
55
Sekarang ni saya guna Microsoft Security Ensential je. Tapi dah tukar windows 8, terpaksa guna Windows Defender je...Alhamdulillah....ok juga dan sangat ringan
 

abangbeca

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jan 26, 2009
Messages
8,710
Reaction score
155
Points
73
aperhal kluar bahasa cina lakkk
 

AMICO66

Super Active Member
Joined
May 5, 2008
Messages
9,632
Reaction score
258
Points
91
sekali download keluar bahasa cina pulak...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register