BTC USD 41,754.1 Gold USD 1,813.62
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kingsoft Antivirus 2012

Sponsored Post

dapatduit

Super Active Member
Joined
Apr 28, 2010
Messages
6,204
Reaction score
3
Points
80
sy test dowlod bnyk gak dia kesan
 

arjunna

Active Member
Joined
Jul 6, 2010
Messages
1,191
Reaction score
42
Points
30
yang bestnya dia terus detected vulnerability pc kita dan ada anti hacker.. all in one for free hehehe..
 

tokmudin

Legendary Member
Joined
Aug 18, 2010
Messages
11,757
Reaction score
367
Points
131
test dulu ..nanti aku bagi feedback
 

Luqmanul Hakim

CG Top Poster Club
Joined
Mar 17, 2010
Messages
23,318
Reaction score
4,842
Points
196
Macam menarik, sebelum nie saya setia dengan Norton dan Kaspersky jew...
 

arjunna

Active Member
Joined
Jul 6, 2010
Messages
1,191
Reaction score
42
Points
30
Macam menarik, sebelum nie saya setia dengan Norton dan Kaspersky jew...

memang menarik pun tuan.. sebelum ni pakai avira free tapi bila pakai AV ni mcm best pula sebab semua ada so tak payah guna banyak software untuk tujuan-tujuan lain.. guna AV ni je.. takda duit nak beli licence AV hehehe
 
Last edited:
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register