BTC USD 38,841.2 Gold USD 1,825.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Apa antivirus yg ok utk gna?

Sponsored Post

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,792
Reaction score
411
Points
141
skang ni aku guna ad-aware..dah 3 tahun rasanyerr..
teknologi yg sama ngan bitdefender..mmg ringan gilerr..
 

myroadtax.com

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 12, 2014
Messages
25,909
Reaction score
585
Points
161
Lepas dapat tahu Avast ada masalah dengan Windows 10, terus saya uninstall dan tak guna apa2 antivirus sampai sekarang.

Setakat ni masih selamat.
 

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,822
Reaction score
457
Points
91
Kaspersky mmg terbaik. selain tu engko boleh cuba Panda Free Antivirus
 

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,792
Reaction score
411
Points
141
Pakai MSE je. Lepas tu setting auto scan pendrive, auto delete virus kalau jumpa virus tu. Free je bende tu.

aku pakai windows XP lagi..xleh laa install MSE..
 

myroadtax.com

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 12, 2014
Messages
25,909
Reaction score
585
Points
161
Saya masih tidak menggunakan apa jua Antivirus dan masih selamat. :D

Asalkan kita berinternet dengan selamat dan tidak download dan buka benda yang berisiko.
 

lpsoldier007

CG Top Poster Club
Joined
Dec 22, 2010
Messages
25,549
Reaction score
494
Points
141
Lepas dapat tahu Avast ada masalah dengan Windows 10, terus saya uninstall dan tak guna apa2 antivirus sampai sekarang.

Setakat ni masih selamat.

Windows 10 mmg tak payah pakai antivirus.

Sebab dia dah built in. Yg pntg kena rajin update.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register