BTC USD 60,831.1 Gold USD 1,792.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Antivirus Percuma Yang Thorbaek

Sponsored Post

wanakev2

Fun Poster
Joined
Apr 26, 2013
Messages
150
Reaction score
2
Points
15
untuk tahun 2016, saya rekomen Avast. eventhough saya seller Kaspersky/Bitdefender.

Kelebihan Avast, walaupun laptop dah infected by virus kow2, still boleh recover balik kpd asal. Test antivirus Kaspersky dan Bitdefender, dua2 kene deactivate by virus. huhu
 

mobileapps

Active+ Member
Joined
Mar 26, 2013
Messages
3,824
Reaction score
25
Points
25
pakai avast nbook winxp jadi slow. aku connect pd DC guna SSH, dia blok. dh uninstall pun xleh connect jugak. xpaham aku. nak xnak aku terpaksa turun site jugak. frust, aku remove avast terus. skrg guna RedHat. Selesai semua. CG ni pun aku reroute vpn ke server dns di p/chepa. setakat ni xde block lagi dh. avast xsesuai dgn aku
 
Last edited:

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,792
Reaction score
411
Points
141
rasa nak tukar ke Bitdefender..
dgr cite paling ringan..
 

keyz

Fun Poster
Joined
Aug 23, 2011
Messages
209
Reaction score
13
Points
15
rasa nak tukar ke Bitdefender..
dgr cite paling ringan..

Test la. Kalu ok blh stick. Aku pernah test dlm VM dia punya rescue CD.

Screenshot Rescue CD (25 images):

https://imageshack.com/a/Xko4/1

Sample image:

kg9rEb.png
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register