BTC USD 61,125.7 Gold USD 1,792.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Diserang ransomware? Cuba buat yang ini

Sponsored Post

superdogol

Fun Poster
Joined
May 29, 2012
Messages
698
Reaction score
14
Points
25
Dari dulu sampai sekarang.. memang windows dan malware/virus/hackers ni berpisah tiada. Hihi.. Amat berbeza dengan ios

worldwide usage windows > 90% so apa nak diherankan. kalau macos/linux > 90% usage nnti macos/linux nih pun dpt nasib serupa
 

dauskupang

Super Active Member
Joined
Sep 20, 2012
Messages
5,237
Reaction score
268
Points
81
ade tools utk decrypt file yg dah terinfeksi...

syaratnya jgn restart kalau kene...

search google keyword: wanakiwi
 

basyir89

Active Member
Joined
Jun 10, 2011
Messages
2,252
Reaction score
3
Points
25
haa jawapan camtu pun dorang dah di brief dan diajar untuk jawab :))
sebab tu cara terbaik untuk handle call dari agen insuran adalah end call tanpa bye2 :))

kalau aku, aku cakap sibuk, tengah kerja. kalau tak paham jugak macam biasa :))
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register