BTC USD 41,675.4 Gold USD 1,813.62
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kingsoft Antivirus 2012

Sponsored Post

arjunna

Active Member
Joined
Jul 6, 2010
Messages
1,191
Reaction score
42
Points
30
try tuan jangan tak try hehehe
 

arjunna

Active Member
Joined
Jul 6, 2010
Messages
1,191
Reaction score
42
Points
30
untuk main game tak sesuai ler..
maser main dia keluar window balik..
biler buang balik baru ok balik main..

AV ni kan ada option untuk silent run masa main game.. cuma perlu tick kat option dia.. tuan tak habis godek2 lagi ni setting dia.. saya guna AV ni main game takda masalah pun..
 

sayid83

Active Member
Joined
Jun 8, 2012
Messages
2,223
Reaction score
2
Points
35
mmg bagus av nih...aku dah pki berbulan2 dah..stakat nih tak dak mslh..yg plg bgs ianya free/....
 

ranger

Fun Poster
Joined
Aug 20, 2010
Messages
523
Reaction score
14
Points
15
nak tanya..AV ni kacau tak crack n keygen???
 

boyz371

CG Top Poster Club
ForexMart Fans
Joined
Aug 24, 2010
Messages
28,564
Reaction score
281
Points
131
dekat web kingsoft tulis permanently free
ok gak
tapi aku punya kaspersky ade g 2 bulan
huhu
 

SonicRwavE

Fun Poster
Joined
Dec 28, 2010
Messages
301
Reaction score
1
Points
15
nak torai dulu , mcm best
selain av , ade defend trojan jugak
yg penting , FREE :)paid
 

Pak Lam

Fun Poster
Joined
Nov 24, 2012
Messages
440
Reaction score
69
Points
20
Salam geng-geng CGrian..

Aku baru guna antivirus ni dan pada pendapat aku memang sangat bagus sebab all in one protection dan ianya percuma.. bagi siapa yang dah pakai boleh bagi komen tak ? bagi siapa yang belum guna cubalah pakai.. jimat duit tak payah beli license :D:D

http://www.kingsoftsecurity.com/

Nak terbaik lg + antimalware smada malwarebyte/superantispyware. :D

Sy gna MSE + malwarebyte (free + ringan + simple)

:)cgrock
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register