Kad Kredit Tips & Tricks

Recommended Brokers


Sponsored Post

alphaOne

Super Active Member
Joined
Apr 19, 2012
Messages
7,692
Reaction score
2,056
Points
176
Affin Bank ada buat Balance transfer 0% 12 bulan utk new card holder.. cash on call 0% 6 bulan pon ada. nk aplly bole roger saya 0102320234..
 

Keep Smile

Freshie
Joined
Dec 11, 2014
Messages
41
Reaction score
0
Points
6
Ada banker maybank yang bole tolong ke? Nak buat CC Petronas. kalau ikut gaji dan annual income memang lepas sangat. tapi sebab DSR kot tak cantik. tapi mampu sangat nk byr cc tu. sbb nak isi minyak dan groceries je
 

FariqX

Fun Poster
Joined
May 28, 2010
Messages
858
Reaction score
4
Points
15
Ada banker maybank yang bole tolong ke? Nak buat CC Petronas. kalau ikut gaji dan annual income memang lepas sangat. tapi sebab DSR kot tak cantik. tapi mampu sangat nk byr cc tu. sbb nak isi minyak dan groceries je
dia kira DSR jugak ker. aku dulu apply melalui online jer.download borang dari website dan email.
 

AIR SIRAP

Active Member
Joined
Mar 22, 2010
Messages
1,658
Reaction score
15
Points
25
sekarang da senang nak cash out dari CC. tak perlu pening interest 8% , installment la, apa la, topup je big pay guna CC. Nak keluarkan duit dari bigpay ada 2 cara :
1. bawa kad big pay cucuk je kat mana2 mesin atm. tapi ada caj sekali pengeluaran rm 6. jadi kalau nak keluarkan duit keluarkan RM 1000 ke atas baru berbaloi
ATAU
2. lepas topup dalam bigpay, transfer semula duit kt bigpay tadi ke akaun bank. caj rm0.53 rasanya.
 

blankoguy85

Super Active Member
Joined
Dec 14, 2011
Messages
7,545
Reaction score
64
Points
70
sekarang da senang nak cash out dari CC. tak perlu pening interest 8% , installment la, apa la, topup je big pay guna CC. Nak keluarkan duit dari bigpay ada 2 cara :
1. bawa kad big pay cucuk je kat mana2 mesin atm. tapi ada caj sekali pengeluaran rm 6. jadi kalau nak keluarkan duit keluarkan RM 1000 ke atas baru berbaloi
ATAU
2. lepas topup dalam bigpay, transfer semula duit kt bigpay tadi ke akaun bank. caj rm0.53 rasanya.

thanx atas tips n trick ini..
sebelum ni topup bigpay jer guna CC.. sbb belanja utk dapatkan point..

rupanya boleh withdraw gak yea.. ye lah.. manatau nk guna emergency cash ker kann..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register