Kad Kredit Tips & Tricks

Recommended Brokers


FlowerGift

Junior Member
Joined
Jun 28, 2016
Messages
70
Reaction score
0
Points
6
jadi setahun 900 points, 3 tahun 2700 point, mungkin dpt dalam negara ticket pergi dan balik... bestnya
 
Sponsored Post

MazdaForex

Freshie
Joined
Jun 28, 2016
Messages
16
Reaction score
0
Points
3
blh jer...asalnya u book home stay tu dgn pki booking.com, agoda.com atau AA's laman web hotel booking lain, blhlah u dpt big points tu...
Bestnya, nasib kawan ajar guna aa website booking, jika bukan hilang big point...
 

MazdaForex

Freshie
Joined
Jun 28, 2016
Messages
16
Reaction score
0
Points
3
Kawan ku pun cakap kalau ada credit card point blh tukar kpd big point juga, jadi kumpul credit card point pun baik
 

croody

Fun Poster
Joined
Mar 14, 2008
Messages
999
Reaction score
6
Points
15
kalau ada CC maybank boleh BT CC kpd kad maybank yg lain x?
 

Encik Sponge

Active+ Member
Joined
Jul 22, 2013
Messages
4,117
Reaction score
290
Points
41
Musim2 Online Shopping buat jualan nie memang mencanak naik bil...

11.11 la, 12.12 la... jgan xsempat cover sudah
 

toman88

Fun Poster
Joined
Mar 8, 2012
Messages
951
Reaction score
23
Points
15
salam saya nak tanya. haritu dekat klia ii ada diorang buat apply kad kredit. so aku try la apply.

Pastu, nak dijadikan cerita
application aku tu lulus. cumanya aku tak aktifkan kad tu pun. tapi still ada bill kena bayar ( dalam rm 50) macam tu.

kalau kita tak bayar, dia akan ganggu CTOS / CCRIS kita tak?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register