Kad Kredit Tips & Tricks

CG Sponsors




liverpool

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Mar 5, 2009
Messages
9,678
Reaction score
260
Points
91
Kalau cc aeon dah limit boleh buat tranfer balance ke cc baru ker.. mcm mana nak buat n apply cc baru
 
Sponsored Post

matagas

Super Active Member
Joined
Feb 2, 2007
Messages
8,215
Reaction score
30
Points
110
Entahla. Dah dua kali apply tak lepas. Pernah apply online tapi takda feedback. Banker tu cakap klu online jsrang dorg respon
Maybank..aku apply guna app je boss..pagi submit..petang dh dpt sms..approve:cool:
 

kasmarol

Super Active Member
Joined
Dec 12, 2008
Messages
9,934
Reaction score
59
Points
80
Balance tranfer kad kredit berlainan nama boleh buat tak?
 

kiddd2

CG Top Poster Club
Joined
Jun 7, 2011
Messages
23,466
Reaction score
2,927
Points
191
Balance tranfer kad kredit berlainan nama boleh buat tak?
xbley langsung..

melainkan bos buat advance kad kredit, bayar hutang cc nama lain tu, pastu bayar monthly ansuran cc baru tu..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register