Hati-hati Dengan Pencuri Licik Syarikat Telco [pic]

Recommended Brokers


smileyjawa

Active+ Member
Joined
Jan 3, 2007
Messages
3,702
Reaction score
27
Points
30
bukan celcom je, maxis pun sama. ada ke dulu aku subscribe broadband je, tapi ada caj mcm tt punya post jugak. penat bertekak dengan operator. yang kaya 3rd party company yg guna servis telco.
 
Sponsored Post

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
261,722
Reaction score
8,833
Points
2,226
menate celcom, aku keno jugok weh tahun lepah, nya potong tigo amah skali sms no hol start dega palo 3** . Kalu hatar mesej STOP ko maghi jugok, nate sungguh, talipon ko operator celcom ghoyat doh buat report polis, buat **** jah ambik namo operator tu, ghoyat nok report polis nama2 dia skali !! Alhamdulillah pah ko lo ni tak dok maghi doh mesej palo 3 tu ..
Maroh molek deme stare nim :D
Tp mmg sungguh la
Kene gop di selekong
Nak2 bulan bayo gitu je muge paka bil
Oh selekong
Mekasih TT share :)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register