Hati-hati Dengan Pencuri Licik Syarikat Telco [pic]

Recommended Brokers


Sponsored Post

perwira

Active+ Member
Joined
Aug 9, 2010
Messages
2,715
Reaction score
12
Points
25
ingat nak tukar jgk celcom ni..xleh pakai.
 

a2zextra

Legendary Member
Joined
Sep 7, 2013
Messages
16,406
Reaction score
273
Points
141
ayoh kawe pkai line celcom jgk...dlu bil dio rm300+.pkai telipon nokia polyphonic jah pon...buke smartphone.check bil itemised baru lah tahu kes gapo ya bil jadi mahal gitu...caller ringtone lah, lawok lah, mace2...baso nnego model Israel tu gak

loni bil ayoh kawe rm100+ jah
Alhamdulillah...malaysia kaya dengan kepelbagaian bio
Koh koh koh.
 

FAUZEY_FX

Banned
Joined
Nov 13, 2010
Messages
19,191
Reaction score
587
Points
161
no. celcom aku dh start dpt msg2 ngarot ni. Adess...
 

kaw_investor

Active Member
Joined
Oct 15, 2006
Messages
1,968
Reaction score
0
Points
20
menate celcom, aku keno jugok weh tahun lepah, nya potong tigo amah skali sms no hol start dega palo 3** . Kalu hatar mesej STOP ko maghi jugok, nate sungguh, talipon ko operator celcom ghoyat doh buat report polis, buat **** jah ambik namo operator tu, ghoyat nok report polis nama2 dia skali !! Alhamdulillah pah ko lo ni tak dok maghi doh mesej palo 3 tu ..
biar kawe translate deh
menantang celcom aku kena jugak wei tahun lepas ia potong rm1.50 sekali sms tak kisah la bermula dengan kepala 3**.kalau hantar mesej STOP ke datang jugak,menatang sungguh,telefon ke operator celcom dah bagitahu buat report polis,buat *****saja ambil nama operator tu,bagitahu nak report polis nama2 dia sekali!Alhamdulillah lepas tu sampai sekarang tak datang lagi mesej bermula nombor 3 tu
 

kambenhitam

Fun Poster
Joined
Jun 17, 2010
Messages
873
Reaction score
5
Points
15
silaka punya celcom...aku pn dah tekena utk subscribe ringtone
 

farhansopri

Active Member
Joined
May 18, 2011
Messages
1,131
Reaction score
15
Points
25
Aku penah kena dgn maxis. masa zaman blackberry
call centre bagitaw, U sebagai pembekal perkhidmatan patut pantau benda ni.
mana boleh suka2 kata potong kredit kata spam la apa la
itu semua keselamatan sy sebagai pelangan,
kalo benda ni jadi lagi sy tak teragak bawak ke KPDNKK.
Sejak komplen camtu trus ok.
 

ali ridha

Fun Poster
Joined
Jan 30, 2011
Messages
252
Reaction score
0
Points
10
Jika benar datang dari pihak celcom.
buat saja laporan di skmm....
 

tenteraangin

Active Member
Joined
Aug 23, 2009
Messages
1,925
Reaction score
154
Points
38
aku pun tak faham kenapa boleh jadi camni tapi telco tak tau.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register