TOLONG! Hati-hati Owner FB Page, Page Anda Akan Di Hack

CG Sponsors




Sponsored Post

xenonz

Freshie
Joined
Feb 28, 2013
Messages
8
Reaction score
0
Points
3
hmm bagi aq la benda nie xde la jdi problem sgt... da 2 thun tiap2 kali merdeka je fb aku kene hack.. thun lpas bdak uk... nk tngok thun nie bdk mane lak nak hack aq.. nnti aq nak kasi hadiah neq virus kt dia..:)paid
bro mohon ajar send virus melalui fb..someone scam me on fb
 

mrvx

Super Active Member
Joined
Feb 20, 2009
Messages
9,829
Reaction score
464
Points
81
dah gatal nk upload gamvar separuh bogel tu pesal..sendiri tanggung la
 

kozu

Legendary Member
Joined
Apr 12, 2007
Messages
11,013
Reaction score
202
Points
123
Salam tuan tuan yang boleh membantu...saya perlu bantuan hack fb seseorang...kerana saya perlukan bukti...dh buat bermacam repot polis,skmm tapi tiada juga tindakan bila berkaitan fb...so skrg sy perlu usaha sendiri dan mggunakan khidmat lawyer...tp sy perlukan bukti yg kuat untuk dakwa wanita ini...kerana dah setahun...dia x henti2 melakukan kejahatan kpda sy walau sy berdiam diri...minta bantuan sgt...
hehe ni bleh jadi suspek TT ni....:">
 

sharemalaysia

Legendary Member
Joined
Feb 18, 2010
Messages
13,538
Reaction score
1,016
Points
196
Salam tuan tuan yang boleh membantu...saya perlu bantuan hack fb seseorang...kerana saya perlukan bukti...dh buat bermacam repot polis,skmm tapi tiada juga tindakan bila berkaitan fb...so skrg sy perlu usaha sendiri dan mggunakan khidmat lawyer...tp sy perlukan bukti yg kuat untuk dakwa wanita ini...kerana dah setahun...dia x henti2 melakukan kejahatan kpda sy walau sy berdiam diri...minta bantuan sgt...
dah dapat berurusan ngan hacker ke?
 

bebird_daddy

Banned
Joined
Jul 2, 2013
Messages
1,380
Reaction score
39
Points
35
daddy boleh hack guna notepad.. data center fb di Prineville, Oregon dah banyak kali daddy keluar masuk.. pm
 

anjangman

Freshie
Joined
Apr 7, 2012
Messages
38
Reaction score
3
Points
11
Hati2 download app kat FB. Dari sini lah kebanyakkan hacker tanam script jahat. Pandangan aku je..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register