akaun lazada kene hack

Recommended Brokers


C_Kenek

Super Active Member
Joined
Feb 23, 2008
Messages
5,123
Reaction score
58
Points
70
akaun aku lazada kene hack. dalam 10 minit aku dah batalkan belian tapi seller tetap teruskan process. contact seller tak berbalas camne nak wat?
 
Sponsored Post

kiddd2

CG Top Poster Club
Joined
Jun 7, 2011
Messages
22,045
Reaction score
2,422
Points
191
detail kan lagi kronologi tu bos..

macam mana bley kena hack..
 

C_Kenek

Super Active Member
Joined
Feb 23, 2008
Messages
5,123
Reaction score
58
Points
70
tatau la camne leh kene. semalam tgh main lap top dpt sms dari maybank kata aku beli barang aku pun call maybank pastu org bank kata tgh maintenance call kul 6 pg esok tu je, aku bukak lazada memang betul ada belian aku cancel je la item tu. pagini call maybank dia kata elok batalkan debit kad tu pegi buat lain. nak chat ngan org lazada tak dpt asik chat ngan robot je tunggu jela
 
Last edited:

Sabrifx

Banned
Joined
Mar 14, 2019
Messages
83
Reaction score
21
Points
11
akaun aku lazada kene hack. dalam 10 minit aku dah batalkan belian tapi seller tetap teruskan process. contact seller tak berbalas camne nak wat?
batal kena persetujuaan dua2 belah pihak.
 

Sabrifx

Banned
Joined
Mar 14, 2019
Messages
83
Reaction score
21
Points
11
tatau la camne leh kene. semalam tgh main lap top dpt sms dari maybank kata aku beli barang aku pun call maybank pastu org bank kata tgh maintenance call kul 6 pg esok tu je, aku bukak lazada memang betul ada belian aku cancel je la item tu. pagini call maybank dia kata elok batalkan debit kad tu pegi buat lain. nak chat ngan org lazada tak dpt asik chat ngan robot je tunggu jela
barang itu di alamatkan ke mana?
ke tempat kau ke?
 

faizk

Super Active Member
Joined
May 31, 2010
Messages
7,512
Reaction score
26
Points
70
kira duit dh potong la ke.. ke cod
 

anbusan

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2006
Messages
7,733
Reaction score
127
Points
83
kredit/debit card jgn save dlm payment options agak bahaya. Lagi satu walau die ade org beli pakat kad suppose kene ade MSOS code untuk owner sahkan pembelian
 

otaida00taj

Legendary Member
Joined
Apr 4, 2007
Messages
10,446
Reaction score
53
Points
120
kredit/debit card jgn save dlm payment options agak bahaya. Lagi satu walau die ade org beli pakat kad suppose kene ade MSOS code untuk owner sahkan pembelian
ada je... perlu tengok apa kesilapan sampai terbocor akaun kepada pihak lain...
 

kickdafella

Fun Poster
Joined
Oct 11, 2010
Messages
472
Reaction score
5
Points
15
lazada teruk dh la ni,byk scammer dlm tu..aku pon dh lari ke shopee ha..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register