akaun lazada kene hack

Recommended Brokers


Latest Threads

C_Kenek

Super Active Member
Joined
Feb 23, 2008
Messages
5,125
Reaction score
58
Points
0
akaun aku lazada kene hack. dalam 10 minit aku dah batalkan belian tapi seller tetap teruskan process. contact seller tak berbalas camne nak wat?
 
Sponsored Post

kiddd2

CG Top Poster Club
Joined
Jun 7, 2011
Messages
21,441
Reaction score
2,255
Points
163
detail kan lagi kronologi tu bos..

macam mana bley kena hack..
 

C_Kenek

Super Active Member
Joined
Feb 23, 2008
Messages
5,125
Reaction score
58
Points
0
tatau la camne leh kene. semalam tgh main lap top dpt sms dari maybank kata aku beli barang aku pun call maybank pastu org bank kata tgh maintenance call kul 6 pg esok tu je, aku bukak lazada memang betul ada belian aku cancel je la item tu. pagini call maybank dia kata elok batalkan debit kad tu pegi buat lain. nak chat ngan org lazada tak dpt asik chat ngan robot je tunggu jela
 
Last edited:

Sabrifx

Permanently Banned
Joined
Mar 14, 2019
Messages
83
Reaction score
21
Points
0
akaun aku lazada kene hack. dalam 10 minit aku dah batalkan belian tapi seller tetap teruskan process. contact seller tak berbalas camne nak wat?
batal kena persetujuaan dua2 belah pihak.
 

Sabrifx

Permanently Banned
Joined
Mar 14, 2019
Messages
83
Reaction score
21
Points
0
tatau la camne leh kene. semalam tgh main lap top dpt sms dari maybank kata aku beli barang aku pun call maybank pastu org bank kata tgh maintenance call kul 6 pg esok tu je, aku bukak lazada memang betul ada belian aku cancel je la item tu. pagini call maybank dia kata elok batalkan debit kad tu pegi buat lain. nak chat ngan org lazada tak dpt asik chat ngan robot je tunggu jela
barang itu di alamatkan ke mana?
ke tempat kau ke?
 

anbusan

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2006
Messages
7,698
Reaction score
122
Points
63
Location
muar johor
kredit/debit card jgn save dlm payment options agak bahaya. Lagi satu walau die ade org beli pakat kad suppose kene ade MSOS code untuk owner sahkan pembelian
 

kickdafella

Fun Poster
Joined
Oct 11, 2010
Messages
472
Reaction score
5
Points
0
lazada teruk dh la ni,byk scammer dlm tu..aku pon dh lari ke shopee ha..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register