akaun lazada kene hack

Recommended Brokers


Latest Threads

simn

Fun Poster
Joined
Dec 21, 2009
Messages
786
Reaction score
10
Points
18
kwn aku 2-3 org terkena. beli brg lain. yg sampai tasbih & tombol pintu. haruuu
 
Sponsored Post

jabberwock

Active Member
Joined
Feb 25, 2014
Messages
1,488
Reaction score
159
Points
0
Tu pasal kene ada akaun/kad debit/kad kredit asing untuk beli online kalau memang jenis kaki shopping online. Akaun gaji ke akaun utama ke takleh guna. Guna bigpay pun ok. Time nak beli baru transfer masuk akaun tu. Leceh la sket nak kena transfer2 situ dulu tapi lagi selamat, free je pun sekarang instant transfer.
 

Sabrifx

Permanently Banned
Joined
Mar 14, 2019
Messages
83
Reaction score
21
Points
0
Tu pasal kene ada akaun/kad debit/kad kredit asing untuk beli online kalau memang jenis kaki shopping online. Akaun gaji ke akaun utama ke takleh guna. Guna bigpay pun ok. Time nak beli baru transfer masuk akaun tu. Leceh la sket nak kena transfer2 situ dulu tapi lagi selamat, free je pun sekarang instant transfer.
bigpay mmg secure mcm online banking ke?
 

jabberwock

Active Member
Joined
Feb 25, 2014
Messages
1,488
Reaction score
159
Points
0
bigpay mmg secure mcm online banking ke?
Bigpay tu kad prepaid, nak guna kena transfer masuk fund dulu. Lebih kurang je ngan kad debit bank tu. Pointnye kena ada akaun asing, khas guna buat shopping online ke offline ke. Kalo guna kad utama ke akaun masuk gaji ke kalo jadi pape, kena hack ke swipe kat skimmer ke kurang2 belen tak banyak takdela kelaut abis semua simpanan.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register