TOLONG! Hati-hati Owner FB Page, Page Anda Akan Di Hack

CG Sponsors




Modz

Active Member
Joined
Nov 1, 2012
Messages
1,125
Reaction score
31
Points
30
Salam tuan tuan yang boleh membantu...saya perlu bantuan hack fb seseorang...kerana saya perlukan bukti...dh buat bermacam repot polis,skmm tapi tiada juga tindakan bila berkaitan fb...so skrg sy perlu usaha sendiri dan mggunakan khidmat lawyer...tp sy perlukan bukti yg kuat untuk dakwa wanita ini...kerana dah setahun...dia x henti2 melakukan kejahatan kpda sy walau sy berdiam diri...minta bantuan sgt...
aku boleh pancing password.. kalo dye makan mata kail jadilah, tapi kalo x, xjadilah.. servis aku free je, tapi bagi bukti dulu ko dipihak yg benar :D..
 
Sponsored Post

Cewek

Freshie
Joined
Nov 2, 2013
Messages
9
Reaction score
0
Points
3
terima kasih

saya x perlu buktikan kebenaran di sini...apa pn terima kasih...
 

hammler911

Fun Poster
Joined
Apr 25, 2010
Messages
232
Reaction score
11
Points
15
aku boleh pancing password.. kalo dye makan mata kail jadilah, tapi kalo x, xjadilah.. servis aku free je, tapi bagi bukti dulu ko dipihak yg benar :D..
hati2...skrg neh ramai musang berbulu ayam..
 

nazting

Active+ Member
Joined
May 8, 2013
Messages
2,570
Reaction score
40
Points
30
Nak mintak tolong, tapi bunyi cam kerek..
 

mrvx

Super Active Member
Joined
Feb 20, 2009
Messages
9,829
Reaction score
464
Points
81
jika admin page yg berbayar... jika kena hack pun boleh recover semula...mcm BBCD/ pernah dihack oleh cinabeng dlm masa 3 hari dpt recover semula sebab page yg dihack tadi guna IP dari luar negara terutamanya singapork.. sebab tu annonymous serang singapork skrg
 

syokbah.com

Fun Poster
Joined
Nov 15, 2013
Messages
666
Reaction score
0
Points
15
Sy ada belas2 page sendiri .. tah tiba2 thn lepas ada beli 1 Fan Page dari seseorang , Fan Pagenya https://www.facebook.com/xmakanrasuah?fref=ts , tapi bila dah lama tak masuk page ni, hari ni baru masuk tapi cari-cari page tu tak ada /tak boleh masuk, tapi boleh jadi viewer saja.

Try contact balik owner asal, tya kenapa tak boleh buka page tu? dia kata mungkin FB bro dah kena hack dan dia buang bro dari jadi Admin page tu..

So sekarang ni mmg bykla Admin FB page yang jadi hacker..

ada komen?
masa tukar milik fp tu dengan dia...ada tak bro kick dia dari jadi manager? kalau tiada... tu la puncanya kot :eek:
 
Sponsored Post
Top
Log in Register