SCAMM RHB Now~!!!!! | Phishing Site Hati-hati!!!!!!!!!!!!!

CG Sponsors




rayban

Super Active Member
Joined
Jan 29, 2011
Messages
6,776
Reaction score
4
Points
65
Hari tu aku ada terbaca phising site yg hantar email konon nye dari RHB utk wat phone verification, hati2 sme ....ini sme scamm...kawan kita isteri beliau sudah kehilangan RM5k kerana email ni...sebarkan kepada rakan2 yg lain...

p/s: harap isteri bro dapat balik duit tuh...ameen...













p/s: mod kalau dah ade thread ni tolong merge atau delete...


Den pn dpt email ni tapi xde akaun RHB pn haha. Officer bank ckp jgn klik apa2 link dari pihak bank. Bank tak pernah rajin nak sent email dkt user dia. Bank mana apa langgan autoresponder :D
 
Sponsored Post

HantuLetto

Active Member
Joined
Dec 30, 2012
Messages
1,492
Reaction score
1
Points
25
bahaya btol la, tapi email jangan layan, bank klau hantar email pown cuma untuk bgtahu ada promotion ape2 ke, 2 je, mengarut kalau nk buat benda lain, lgy2 RHB nk tukar password ke atau lain2 semua kena call customer service.:(scam:(scam
 

seniman_jalanan

Freshie
Joined
Nov 30, 2010
Messages
41
Reaction score
0
Points
6
aku pun minggu lps dpt 3 email mcm kat page 1...
memandangkan aku mmg tadak akaun RHB...aku delete email SAMPAH
tu...
 

loan4kontrak

Fun Poster
Joined
Jul 13, 2013
Messages
300
Reaction score
0
Points
10
betul...
dapat jugak email mcm ni...nasib baik perasan yang url tu bukan RHB punya.
 

maxct

Fun Poster
Joined
Dec 4, 2007
Messages
620
Reaction score
1
Points
15
aku dpt jugak... tapi kat folder spam laa

Tapi aku layan jugak :D:D

Username name tu aku letak laa.... U Fcuk Bro, etc..

Pswrd pulak letak la yg mencarut sikit.. :)):))

Aku heran.. kenapa org begitu mudah tertipu...:(scam
 
Sponsored Post
Top
Log in Register