dana bsn rm100,000? Betul ke Tipu?

Recommended Brokers


shamputra

Active Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
1,981
Reaction score
21
Points
25
mmg kesian lah kalau yg percaya..apply geran kena bayar rm150
saya pun dh apply.. tanpa bayaran apa2..
untung sabut timbul org kata..

kalau bayar.. mmg saya pun xmau.. :D
sama lah...x byr pun utk apply. yg bayar2 tu mmg kena game dah :)):))
 
Sponsored Post

blankoguy85

Super Active Member
Joined
Dec 14, 2011
Messages
7,517
Reaction score
61
Points
70
sama lah...x byr pun utk apply. yg bayar2 tu mmg kena game dah :)):))
tp..tak tahu kesahihan benda ni..
sape2 yg smpai buat bayaran tu..dh mengharap tinggi sgt..
dan melampau gak ler yg mntak byaran tu..
 

Winadina

Freshie
Joined
May 4, 2018
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
Aku pun terjebak masuk sbb family member yg uruskn semua, byr RM250 (tp bkn duit aku). Family member prcaya sgt dgn kawan yg approach tu (org ats) katanya org baik2. Aku dh plan mmg xnk sain aku janji yg konon nk buat kt satu pasaraya ni. Sekali tetiba org ats tu bgtau dh tlg sainkn dh sbb org ats dia lg ada urusan lain. Aik? Sng2 je wakilkn plk. Npe la org lain dulu xnk caye ckp aku. Smpai skrg duit xmasuk lg, barulah nk ckp redha je lah. Eee aku dok pk la ni apa diorg nk buat dgn data aku dh bg. Risau nye. Kalau ikut nasihat insan tersayang, data yg kena bg tu buat syarat je, yg pnting diorg nk kn duit tu. 😢

What is next move? Anybody?

Akubukanmataduitan
 

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
8,705
Reaction score
1,806
Points
141
Aku pun terjebak masuk sbb family member yg uruskn semua, byr RM250 (tp bkn duit aku). Family member prcaya sgt dgn kawan yg approach tu (org ats) katanya org baik2. Aku dh plan mmg xnk sain aku janji yg konon nk buat kt satu pasaraya ni. Sekali tetiba org ats tu bgtau dh tlg sainkn dh sbb org ats dia lg ada urusan lain. Aik? Sng2 je wakilkn plk. Npe la org lain dulu xnk caye ckp aku. Smpai skrg duit xmasuk lg, barulah nk ckp redha je lah. Eee aku dok pk la ni apa diorg nk buat dgn data aku dh bg. Risau nye. Kalau ikut nasihat insan tersayang, data yg kena bg tu buat syarat je, yg pnting diorg nk kn duit tu. 😢

What is next move? Anybody?

Akubukanmataduitan
aku tak tahu lah sama ada org atas tu (yg jumpa family ko) tu pun sebenarnya kena scam atau tidak..

sbb ayah aku sndiri pun,,, member dia sebenarnye yg uruskan..
sbb tu dia percaya je..

tu yg aku heran, takkan member nk mkn member sndiri..aku takut member tu pun sbnarnya kene scam..haha...
 

GamezStar

CG Top Poster Club
Joined
Jul 1, 2008
Messages
26,886
Reaction score
563
Points
161
lepas ni kerajaan baru.... jangan acc korang kene beku sebb gubal wang haram sudeh
 

1305

Super Active Member
Joined
Sep 19, 2008
Messages
9,735
Reaction score
129
Points
73
Dah habis pru14 ada yg dah dapat ke? Dengar kata kena kencing....kesian kan....

Nota kaki: sign bagai nak rak, abuk pun tak de..melayu tipu melayu berpisah tiada...huhuhuhu
Kah..lah..kahhhh...

Senang je penganjur punya alasan..BN kalah, dana x boleh dicairkan.

4-5 tahun lagi akan keluar lagi dana ni. Jual PH pula, kata PH nak bantu cairkan..

Berulang la lagi kebowdohan melayu
 

shamputra

Active Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
1,981
Reaction score
21
Points
25
salam..camna hari raya. meriah tak? kot ada yang x beraya tunggu dana....
 

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
8,705
Reaction score
1,806
Points
141
ada yang dapat dana ke???

haha.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register