dana bsn rm100,000? Betul ke Tipu?

CG Sponsors




faizal_waja

Fun Poster
Joined
Dec 16, 2010
Messages
180
Reaction score
14
Points
15
Salam CGrians.

Cerita dia panjanggg. Aku pendekkan.
Ada sorang org UMNO ni invite aku join ada DANA BSN FREE katanya. Bernilai RM100,000. Bukan pinjaman, tapi dana free. Untuk yg berniaga & ada SSM sahaja. Kena pakai akaun BSN.

Betul ke wujud dana macam ni?
Aku dah konfius sebenarnya, sekejap kata UMNO, kejap BN, kejap BSN, kejap Razak Exchange.

Aku hanya percaya 1% sebab dia member aku. Klu bukanmember aku langsung x percaya:eek:


Katanya duit untuk undi Najib masa pilihanraya
 
Sponsored Post

m0mo~

CG Top Poster Club
Platinum Member
ForexMart Fans
Joined
Oct 4, 2012
Messages
35,312
Reaction score
387
Points
136
perlukan modal atau tidak?
 

samad

Fun Poster
Joined
Dec 26, 2005
Messages
919
Reaction score
107
Points
23
takde maknanya.. yang free hanya dari Allah cthnya: udara, tangan, kaki dll
 

extremeagro

Active Member
Joined
Mar 11, 2008
Messages
1,316
Reaction score
47
Points
40
Salam CGrians.

Cerita dia panjanggg. Aku pendekkan.
Ada sorang org UMNO ni invite aku join ada DANA BSN FREE katanya. Bernilai RM100,000. Bukan pinjaman, tapi dana free. Untuk yg berniaga & ada SSM sahaja. Kena pakai akaun BSN.

Betul ke wujud dana macam ni?
Aku dah konfius sebenarnya, sekejap kata UMNO, kejap BN, kejap BSN, kejap Razak Exchange.

Aku hanya percaya 1% sebab dia member aku. Klu bukanmember aku langsung x percaya:eek:


Katanya duit untuk undi Najib masa pilihanraya
ada gak member apply. takder progress lagi. dah dekat 2 bulan
 

NightFury

Active+ Member
Joined
Jan 7, 2010
Messages
3,472
Reaction score
11
Points
25
Salam CGrians.

Cerita dia panjanggg. Aku pendekkan.
Ada sorang org UMNO ni invite aku join ada DANA BSN FREE katanya. Bernilai RM100,000. Bukan pinjaman, tapi dana free. Untuk yg berniaga & ada SSM sahaja. Kena pakai akaun BSN.

Betul ke wujud dana macam ni?
Aku dah konfius sebenarnya, sekejap kata UMNO, kejap BN, kejap BSN, kejap Razak Exchange.

Aku hanya percaya 1% sebab dia member aku. Klu bukanmember aku langsung x percaya:eek:


Katanya duit untuk undi Najib masa pilihanraya


kalau ada nak apply :">:">:">:">
 

samad

Fun Poster
Joined
Dec 26, 2005
Messages
919
Reaction score
107
Points
23
awak orang yang lambat dapat news ni bohh.. dari tahun 2016 lagi tgh tahun org dah bercakap ttg hal ni. takde org yg dpt lagi dan takkan ada.

yang percuma hanya dari Allah saja
 
Sponsored Post
Top
Log in Register