Telco Celcom Prepaid - panggilan dan data tanpa had

CG Sponsors




Sponsored Post

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,246
Reaction score
259
Points
131
mantap. kalau tk salah, maxis kena beli data lain untuk hotspot
buat masa ni, mmg mcm tu tapi akan datang, munkin berubah..
 

notepad

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2011
Messages
8,299
Reaction score
541
Points
126
U-Mobile-Giler-Unlimited-GX30-GX38-table-comparison.jpg

umobile sudah lawan balik
 

dloanman

Legendary Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
19,570
Reaction score
1,468
Points
206
View attachment 248075
umobile sudah lawan balik
halamak den skg pakai umobile gilerx, tapi kek kampung hancus takdo intenet nak dapek 3g pun tercungap2 umobile,

baru ingat nak bli simpak celcom yg rm35 tu sbb hotspot bleh sampai 5gb

skg umobile nk kasik 6gb hotspot plak...hmmm
 

notepad

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2011
Messages
8,299
Reaction score
541
Points
126
Hi **

Please be informed that you have utilized 100% of your monthly internet quota. To continue browsing, please subscribe to our:
1. Internet add-on @RM50/10GB or @RM150/100GB
2. Video Walla add-on @RM20/40GB
3. Music Walla add-on @RM20/40GB

To purchase and check your internet balance, please log in to our Celcom Online Customer Service portal https://ocs.celcom.com.my

For assistance and inquiries, please contact us at 1300-11-3282 or message us on Celcom FacebookMessenger https://www.facebook.com/celcom/ or visit your nearest Blue Cube stores/Celcom Certified Partner.

Sincerely,
Customer Service Consultant

terbaik. pengguna celcom postpaid sudah boleh downgrade plan.
 

fuhrer_69

Active Member
Joined
Sep 18, 2013
Messages
1,893
Reaction score
168
Points
43
aku skrg pakai plan ni la. dulu xsilap rm38 ke rm48 dapat data dalam 40gb macam tu tapi call kene charge.

yg terbaru ni bagi aku lagi ok. member aku cakap pakai plan ni, letak sim tu dekat modem, dia nye data hot spot x berubah.

so far ni plan prepaid paling ok la bagi aku, tambah pulak dah ada unlimited calls dan sebelum ni punya plan pun, data yang aku pakai x pernah habis.
 

shd0

Freshie
Joined
Mar 6, 2013
Messages
8
Reaction score
0
Points
3
Aku guna prepaid celcom gak kt tepon.. Sebab sejak sekolah lagi mmg guna celcom.. Tapi line dia mmg ok.. Cverage luas..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register