Telco Celcom Prepaid - panggilan dan data tanpa had

CG Sponsors




shd0

Freshie
Joined
Mar 6, 2013
Messages
8
Reaction score
0
Points
3
aku skrg pakai plan ni la. dulu xsilap rm38 ke rm48 dapat data dalam 40gb macam tu tapi call kene charge.

yg terbaru ni bagi aku lagi ok. member aku cakap pakai plan ni, letak sim tu dekat modem, dia nye data hot spot x berubah.

so far ni plan prepaid paling ok la bagi aku, tambah pulak dah ada unlimited calls dan sebelum ni punya plan pun, data yang aku pakai x pernah habis.
Yg letak sim kt modem ni yg home wireless tu ke? Aku tgk review mcm ok.. Line dia tak silap sama je dgn line celcom.. Kalau elok situ, elok la..
 
Sponsored Post

kristy

Freshie
Joined
Mar 4, 2012
Messages
28
Reaction score
0
Points
3
Yg letak sim kt modem ni yg home wireless tu ke? Aku tgk review mcm ok.. Line dia tak silap sama je dgn line celcom.. Kalau elok situ, elok la..
ya btol. ok je line dia. kot siapa yg dduk rumah sewa ke xnk tebuk lubang utk cable atau area mmg xde internet fiber, gune je ni. ni aq stay kt tmn gembira klang, ok je (y)
 

theblur

Super Active Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
6,593
Reaction score
570
Points
121
digi rm55 sebulan unlimited speed 6Mbps pun dah kira terbaik.

tapi sejak duk pakai internet unlimited2 ni, dah tak tau nak buat apa da. bosan pula skrg asyik ngadap youtube je.
 

dan50

Super Active Member
Joined
Aug 22, 2010
Messages
6,475
Reaction score
112
Points
73
sape ade jual modem yg boleh bypass hotspot celcom ni
 

Afahmadfadhil

Freshie
Joined
Aug 3, 2020
Messages
7
Reaction score
1
Points
8
sape ade jual modem yg boleh bypass hotspot celcom ni
Salam warga cg .. sesiapa yang berkenan nk langgan plan 35 celcom .. awok blh langgankan dgn harga rm34 ... Ini no wasap awok 0136660701
 

mrvx

Legendary Member
Joined
Feb 20, 2009
Messages
10,224
Reaction score
544
Points
171
sape ade jual modem yg boleh bypass hotspot celcom ni
guna 2nd smartphone buat bypass... aku buat kat umobile.. ok jer... quota hotspot tak jln... unlimited usage to all program, takde split mcm selkom kencing
 
Sponsored Post
Top
Log in Register