boleh ke meniaga secara automatik ??

CG Sponsors




graphicriver

Active Member
Platinum Member
Joined
Aug 11, 2009
Messages
1,596
Reaction score
384
Points
41
Kene tau programming ker utk buat chrome plugin?
 
Sponsored Post

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,520
Reaction score
1,602
Points
596
Masih tertanya- tanya lagi..masih ada lagi ke perniagaan yang automatik, nak tau feedback semua ?
kalau meniaga automatik paling berjaya di dunia saya tengok Mcdonalds kot

seluruh dunia ada siap 24 jam sekali

setiap 5 minit ada sale:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock

perniagaan automatik paling berjaya di dunia
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,520
Reaction score
1,602
Points
596
Saya sekarang nak kata auto jadi cam auto

Pembeli pelanggan lama sentiasa cari saya

Saya tak iklan pun

Pelanggan lama cari saya beli kat saya

Cam auto

Walaupun tak keluar 1 sen pun
 

radzee.ar

Freshie
Joined
Jun 2, 2015
Messages
29
Reaction score
1
Points
8
saya rasa la, kalau nak betul2 auto kena upah orang lain la buat semua benda. Auto la dia jalan maju atau mundur. Kita baca report ja tengok untung ka rugi. AI belum ada lagi requirement nakkan sistem macam ni. kalau ada yang sanggup nak labur saya minat nak buat sistem auto dari conceptualization,product,marketing,sales,inventory n logistics sampai ke customer service. :D
 

radzee.ar

Freshie
Joined
Jun 2, 2015
Messages
29
Reaction score
1
Points
8
Saya sekarang nak kata auto jadi cam auto

Pembeli pelanggan lama sentiasa cari saya

Saya tak iklan pun

Pelanggan lama cari saya beli kat saya

Cam auto

Walaupun tak keluar 1 sen pun
LOL,Terbaek!
 

jaws_am

Legendary Member
Joined
May 29, 2008
Messages
11,427
Reaction score
2,234
Points
191
Saya sekarang nak kata auto jadi cam auto

Pembeli pelanggan lama sentiasa cari saya

Saya tak iklan pun

Pelanggan lama cari saya beli kat saya

Cam auto

Walaupun tak keluar 1 sen pun
x auto nih tn daus..

citer auto nih bila kita setup and running..
kita monitor kt rumah..

so utk autokan bisness tersebut..

upah org lain buat pembungkusan produk..
buat sop..

so bila org order.. duit masuk..
teros produk dibungkus dan dihantar ke alamat..

tn daus cuma layan cg.. sambil2 tgk stok dan duit masuk..

sekali sekala keluar gi china melawat amoi dan produk baru di china..

sekian..
 

jaws_am

Legendary Member
Joined
May 29, 2008
Messages
11,427
Reaction score
2,234
Points
191
Tgk produk...

Aku dulu pernah buat plugins chrome..

Lepas da publish,
Duit masuk tanpa aku buat apa2...

Check account just keluarkan duit je..
mohon tn syamsoul kongsi info..

berminat nak tahu..

boleh team up improve model bisness sedia ada..
 

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
9,670
Reaction score
2,222
Points
151
mohon tn syamsoul kongsi info..

berminat nak tahu..

boleh team up improve model bisness sedia ada..
haha..ni post lama ni....

cerita dulu...mcm2 aku buat....salah satu, plugin chrome....pakai javascript je ....


tiap2 hari dapat duit...tapi bertahan berapa bulan je....lama2 sale makin berkurang..dan last2 takda sale....

sbb buat app/plugin atau apa2 software mmg kene sentiasa update...jgn tinggal mcm tu jah..

skarang aku dh tak buat dh...sbb dah takda idea nk buat apa...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register