boleh ke meniaga secara automatik ??

CG Sponsors




speedtest

Freshie
Joined
Mar 22, 2017
Messages
7
Reaction score
0
Points
8
Salam warga cg,

Saya nak buka satu perbincangan ??

boleh ke anda berniaga secara auto ??

dan adakah fbads cara paling baik untuk niaga ??

pernah tak anda guna click to website ??

mohon jasa baik warga cg komen murni ya...:)cgrock
 
Sponsored Post

boyz371

CG Top Poster Club
ForexMart Fans
Joined
Aug 24, 2010
Messages
28,564
Reaction score
279
Points
131
Salam warga cg,

Saya nak buka satu perbincangan ??

boleh ke anda berniaga secara auto ??

dan adakah fbads cara paling baik untuk niaga ??

pernah tak anda guna click to website ??

mohon jasa baik warga cg komen murni ya...:)cgrock
Tak reti juga berniaga secara auto , tunggu geng lain yang mahir reply :D
 

speedtest

Freshie
Joined
Mar 22, 2017
Messages
7
Reaction score
0
Points
8
Nak share tentang online marketing automation terdiri dari beberapa komponen yang digabungkan menjadi satu sistem... ia juga disebut funnel tanpa guna whatsapp atau media pening ( call or sms)

1. facebook pages diguna untuk tarik trafik ke website
2. domain dan hosting adalah tapak di mana trafik di lalukan khas untuk pengiklanan tanpa halangan
3. landing pages ialah satu halaman di mana promosi dilakukan contoh sila letak nama dan email untuk free ebook
4. autoresponder pula di mana emel disimpan di dalam supaya lebih selamat
5. autoresponder juga boleh digunakan untuk blast promosi kepada prospek serah diri
6. salespage dan payment getaway adalah seperti cashier untuk bagitau customer bagaimana nak dapat produk

BONUS :
X. nak cari produk hot untuk dijual di pasaran malaysia

amacam silakan bertanya ya untuk siapa yang nak berniaga secara auto...
 

jaws_am

Legendary Member
Joined
May 29, 2008
Messages
11,434
Reaction score
2,240
Points
191
bergantung kepada produk..
nak buat auto tarik crowd mmg xda masalah..

tp crowd mudah cabut bila product x ckup menyakinkan..

klo tuan citer ttg jual ebook online .. boleh la..

produk virtual..

bila citer ttg produk fizikal.. kena layan pelanggan secara manual..
 

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
9,680
Reaction score
2,233
Points
151
Tgk produk...

Aku dulu pernah buat plugins chrome..

Lepas da publish,
Duit masuk tanpa aku buat apa2...

Check account just keluarkan duit je..
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,520
Reaction score
1,602
Points
596
Berniaga auto nie dari berpuluh tahun cina mamak buat

Diorang invest buka kedai makan ke kedai tayar ke

Semua pekerja depa buat

Seminggu sekali kira duit

Tak buat keje pun

Semua orang buat

Keje dia kira duit jer
 

speedtest

Freshie
Joined
Mar 22, 2017
Messages
7
Reaction score
0
Points
8
ni kawan suka seperti ikea dan jusco adalah contoh besar
tak ramai yang buat cuma kadang- kadang kita rasa
pelanggan semua kena belai...
.
Sistem business ada banyak jenis
manual - buat sorang- sorang
manual - buat ramai- ramai
auto - guna skill yang ada (sorang)
super auto - guna skill ada (ramai2)
.
tapi kalau semua nak tau lebih lanjut
boleh klik sini niagaauto.com
mana atau dapat hidayah dari Allah
satu lagi nak bagitau business auto ni kalau build betul2
menjadi2 wooo....
 

speedtest

Freshie
Joined
Mar 22, 2017
Messages
7
Reaction score
0
Points
8
kalau tak reti nak jual produk real
boleh je belajar nanti saya post
benda bermanfaat untuk semua

free + berbayar

amacam siapa setuju ?
 

speedtest

Freshie
Joined
Mar 22, 2017
Messages
7
Reaction score
0
Points
8
Masih tertanya- tanya lagi..masih ada lagi ke perniagaan yang automatik, nak tau feedback semua ?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register