Biz game PS3, ok ke ?

CG Sponsors




heartnet

Active Member
Joined
Apr 29, 2008
Messages
1,317
Reaction score
33
Points
30
Salam,
Saja mau tanye, rase2 kalau jual game PS3 laku ke?
ye r game punye r mahal. Saye ade jumpe 1 supplier, dia mintak MOQ first time 20 game, different title pun xpe lepas tu dah tak perlu MOQ.
Ade tu setiap kali nak beli MOQ 6pcs utk title yang same.
Untung margin tak de la besar sangat kalau dibandingkan dengan online store kat Malaysia ni tapi kalau bandingkan dengan harga kedai biase, boleh r tahan.
Ingat nak buat offline, tapi leceh r. Nak buat online plak rase cam payah nak jumpe market (Cgrians cam xbyk yg ade ps3).
Ada cadangan? :-?
 
Sponsored Post

kingston.2000

Permanently Banned - Forum Troll
Joined
Apr 4, 2008
Messages
832
Reaction score
1
Points
15
brape start capital?
jom pakat jual kat ebay
 

heartnet

Active Member
Joined
Apr 29, 2008
Messages
1,317
Reaction score
33
Points
30
brape start capital?
jom pakat jual kat ebay
20 title sekali order utk kali pertama so dalam 1k lebih je.
Saye dah try submit ebay malaysia..tp rase cam kalau jual ebay international baru power, :-? tp rumit r untuk shipping.
 

pecot85

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2009
Messages
27,973
Reaction score
826
Points
161
bape bro jual satu game..klu cun aku nak beli
 

rexoxo

Active Member
Joined
Mar 7, 2008
Messages
1,071
Reaction score
8
Points
25
bro boleh share supplier tak??
aku minat gak nak try buat..
kalau boleh pm la aku..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register