CG Sponsors




Duan82

Super Active Member
Joined
Dec 9, 2011
Messages
5,945
Reaction score
742
Points
121
Aku tinggal area gombak selangor, ada tak kedai2 butik yg jual baju untk satu family..sama warna untk raya. Nak jahit dah tak sempat. Sama ada kedai butik ka? Supermarket kaa? Area2 gombak...atau mana2 tempat selain gombak yg leh warga CG rekomen, anak aku dua org, 2 Tahun setengah..dengan 1 tahun setengah..pempuan dua2. Tolong rekomen...dlm petang ni, jam 3 nak pegi.
 
Sponsored Post

kama_rull

Active Member
Joined
Aug 25, 2008
Messages
2,021
Reaction score
4
Points
25
Pergi aeon jusco... ataupun jakel.....
 

firdaus90

Active+ Member
Joined
Jun 9, 2010
Messages
4,265
Reaction score
157
Points
33
Pergi kat butik BATIK sebelah balai polis gombak.
 

firdaus90

Active+ Member
Joined
Jun 9, 2010
Messages
4,265
Reaction score
157
Points
33
Tima kasih broo, sedang memilih baju..banyak pilihan sini..nama kedai 'Bak'.
Bak ke? Haha..ingatkan batik sbb tulisan die tu klo tenung lame2 nmpk mcm batik..
 

Duan82

Super Active Member
Joined
Dec 9, 2011
Messages
5,945
Reaction score
742
Points
121
Bak ke? Haha..ingatkan batik sbb tulisan die tu klo tenung lame2 nmpk mcm batik..
Kira itu brand dia 'Butik Bak'. Harga buleh tahan gak..baju melayu semua RM170 keatas. Tapi warna leh cari 1 family.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register