baju kurung

  1. easimall

    To Sell Raya Collection Discount!!! All Half Price!!

    Opera Kurung in Dark Avacado RM159.00 Size: XS, S, M, L Stravinsky Kurung in Petal Pink RM159.00 Size: XS, S, M, L Schubert Kurung in Royal Fuchsia RM159.00 Size: XS, S, M, L Handel Kurung in Light Powder Blue RM159.00 Size: XS, S, M, L Puccini Kurung in Baby Blue RM159.00...
  2. easimall

    To Sell Dress, Baju Kurung, Jubah, Abaya, Peplum Latest Design!!

    Kurung Ummie & Plus Size Kurung Ummie Price: RM86.00 & RM89.00 Size: Free Size & Plus Size Color: Grey, Olive Green, Maroon, Beige, Blue, Plum, Black Kurung Kalsum & Plus Size Kalsum Price: RM78.00 & RM81.00 Size: Free Size & Plus Size Color: Emerald Green, Grey, Beige, Dusty...
  3. G

    Wanted Pemborong blouse muslimah serta baju kurung

    Salam warga CG, Kepada yang tahu, kat mana saya bleh dapatkan secara borong blouse utk muslimah? begitu juga baju kurung dsb? tak nak dari dropship agents. Harga tak memberangsangkan.
  4. D

    Wanted Baju raya, satu warna untk family

    Aku tinggal area gombak selangor, ada tak kedai2 butik yg jual baju untk satu family..sama warna untk raya. Nak jahit dah tak sempat. Sama ada kedai butik ka? Supermarket kaa? Area2 gombak...atau mana2 tempat selain gombak yg leh warga CG rekomen, anak aku dua org, 2 Tahun setengah..dengan 1...
  5. Sailor3869

    Wanted Pemborong Baju Kurung Lace Vietnam

    Salam, Saya mencari pemborong/pembekal baju kurung cotton lace sekitar Shah Alam, Selangor, Penang. PM saya ya :">
  6. A

    To Sell Jualan promosi atienazcollection - tudung,telekung,shawl,baju kurung dll.

    Assalamualaikum.... Kami ATIENAZCOLLECTION mengadakan promosi jualan promosi untuk setiap barangan kami....kain yang kami gunakan adalah dari kain yang bermutu tinggi seperti kain yang ditempah.... jadi singgahlah ke blog kami: atienazcollection.blogspot.com untuk keterangan lanjut.... contoh...
  7. F

    To Sell Baju Kurung Wanita Berkualiti Butik Secara Borong

    Sesiapa berminat hendak membeli atau borong baju kurung wanita sila lihat sampel di http://www.facebook.com/pages/Koleksi-Baju-Butik/117205001692661
  8. amiza79

    To Sell Mega Sales Baju Kurung & Baju Melayu Kanak-Kanak (Utk Baby Pun Ada)

    Assalamualaikum semua.. Raya dah nak dekat nie.. Jom beli baju raya untuk anak-anak anda, yang mana belum ada anak tu, bolehlah belikan untuk anak buah. :D CEMANA NAK BELI?? Reply topic ini, PM, SMS (013-7002981) atau email to [email protected] Cara Pembayaran: Maybank: Internet Transfer...
Top
Log in Register