pakaian kanak-kanak

  1. tukangkata

    To Sell Omar Hana - Baju Renang Kanak-Kanak

    Mencari Baju Renang Kanak-Kanak Omar Hana? Baju renang kanak-kanak lelaki & perempuan. Berkualiti Keluaran Moonaz. Berminat? Boleh lawati website Moonaz - Omar Hana Harga : RM 98 - RM170 PERCUMA SWIMSUIT BAG Material spandex-nylon, Available Size: S (4-5 years) - 10kg-15kg M (5-6 years) -...
  2. easimall

    To Sell Kids Traditional Chinese Outfits for CNY!

    Boy's Chinese Style Hanfu Price: RM71.00 Size: 90, 100, 110, 120, 130, 140 Colour: Blue, Black, White [/B][/SIZE] Boys Tang's Shirt Price: RM64.00 Size: 90, 100, 110, 120, 130, 140 Colour: Blue, Light Blue, Dark Blue Han's Cheongsam Set Price: RM85.00 Size: 100, 110, 120, 130, 140...
  3. D

    Wanted Track top/Sweater dan Baju quick dry saiz budak-budak

    Saya mencari track top/sweater (Grade AA @ AAA) dan baju sukan jenis quick dry saiz untuk budak2 sekolah rendah. Kuantiti yang diperlukan dalam 30-40 pasang. Diperlukan segera sebelum 22 Februari 2014. PM sy atau pos di sini sekiranya tuan mempunyai stok. Terima kasih. :)cgrock:)cgrock
  4. Hugh Jackman

    To Sell Mencari Pembekal Barangan Secara Dropship

    Assalammualaikum dan selamat pagi semua forumer Carigold.com Saya Hugh Jackman ingin mencari pembekal untuk pelbagai barangan yang boleh menawarkan dropship. Kategori yang saya maksudkan adalah termasuk : - Gadjet (phone, powerbank, pendrive) - Barangan Komputer (Accesories) - Barangan atau...
  5. R

    Wanted Pembekal Pakaian Kanak2

    Salam, saya sedang mencari pembekal pakaian kanak2 pada harga yang 'ok' untuk pasaran pasar malam. Saya plan nak berniaga kecil-kecilan di pasar malam sekitar kuantan pahang. Kalau ada pembekal yang sudi.. sila bagi link untuk saya lihat barangan, atau pm saya untuk no contact. Kalau ada...
  6. A

    To Sell BARANGAN TERPAKAI (Kasut, baju dll)

    Salam semua, Saya ada nak letgo barangan yg dah tak dipakai.Semua barangan dalam keadaan tip top. Boleh dtg lihat sendiri. Utk pertanyaan pm/sms/call ida 013-2562073 (serius buyer)C.O.D - saiz 7,hitam, brand Vincci, Rm50 - saiz 3, Brand Anakku, Rm 20 - Brand Kiko,saiz 6-12m, Rm15 satu...
  7. D

    Wanted Baju raya, satu warna untk family

    Aku tinggal area gombak selangor, ada tak kedai2 butik yg jual baju untk satu family..sama warna untk raya. Nak jahit dah tak sempat. Sama ada kedai butik ka? Supermarket kaa? Area2 gombak...atau mana2 tempat selain gombak yg leh warga CG rekomen, anak aku dua org, 2 Tahun setengah..dengan 1...
  8. A

    To Sell Pemborong dan pembekal pakaian murah!

    Salam kengkawan saper berminat na jual baju t shirt,,,blous skirt..baju kanak kanak... Dan macam2 lagi..aku leh supply.. Murah murah beb...nak runcit leh borong leh... Price kengkawan jer...cepat cepat...modal kecik unung besar,,, apa tunggu lagi..!!!
  9. muhdy

    Wanted Baju Kemeja Kanak2 Dengan Corak Petak ( warna oren )

    Assalamualaikum, Saya nak beli : 1helai Baju Kemeja Kanak2 Dengan Corak Petak ( warna oren ) Saiz : 14 @ 16 Gambar contoh macam yang copy dari blog : dah cari2 kat downtown tapi warna oren takde kalau ada jumpa & ada yang menjual , PM saya @ SMS saya 019-6345956
  10. Miss Deena

    Wanted Supplier utk baju & barang baby

    Askum, Lama giler x masuk CG ni...bz sangat ngan keje Actually skrang i tgk survey2 utk memborong barang keperluan utk baby & pakaian utk newborn sampai 5 tahun. If ada sesapa yg memang buat business ni or kenal org yg menjual borong, bole la PM saya. Thank you
  11. queenstory

    To Sell Pakaian wanita, kanank2 - Buy 3 Free 1 - Spring Sale

    · Fully imported and 100% Made in Korea. · Quality assured · The idea is to bring high quality, better-looking product to the customer. · We have been able to successfully compete with others in the markets by providing high quality products and great customer service. · The material is same...
  12. Rosman

    To Sell Raha Online Shop - menjual pakaian lelaki, wanita & kanak-kanak

    Salam Sejahtera, Saya dari admin Raha Shop menjemput anda untuk melihat-lihat kedai online kami di link dibawah ini http://bit.ly/rahashop Kedai kami ada menjual pelbagai jenis pakaian wanita, lelaki dan kanak-kanak. Kedai kami juga menjual tudung pelbagai jenis dan terkini di pasaran...
  13. sahabat-shirt

    Wanted T-shirt kanak-kanak spt gambar

    untuk budak umur 1 tahun
  14. Q

    Wanted Mencari pengedar/agen jualan kuih raya,pakaian lelaki,wanita,kanak2,cadar dll.

    saya mencari pengedar untuk mejual kuih raya... saya akan bagi harga dealer untuk sape yang ingin menjadi pengedar @ jual di kedai masing2.... saya ada beraneka jenis kuih raya untuk dijual.. saya ada jual sample cookies untuk pengedar @ pembeli yang ingin merasanya dulu... sila hubungi...
  15. corry_sweet

    Wanted Mencari agen pakaian kanak-kanak (factory overrun)

    Assalamualaikum, salam sejatera.. Saya merupakan pemborong dan juga penjual secara runcit baju kanak-kanak berjenama. Saya tengah mencari agen2 yang dapat bagi saya harga yang berpatutan pakaian kanak2 berjenama yg overrun, dengan kualiti yang masih bagus untuk saya buat stok borong & runcit...
  16. G

    To Sell Business Bundle(Baju Terpakai)

    sudah henti
  17. amiza79

    To Sell Mega Sales Baju Kurung & Baju Melayu Kanak-Kanak (Utk Baby Pun Ada)

    Assalamualaikum semua.. Raya dah nak dekat nie.. Jom beli baju raya untuk anak-anak anda, yang mana belum ada anak tu, bolehlah belikan untuk anak buah. :D CEMANA NAK BELI?? Reply topic ini, PM, SMS (013-7002981) atau email to [email protected] Cara Pembayaran: Maybank: Internet Transfer...
Top
Log in Register