BTC USD 41,675.4 Gold USD 1,813.62
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Baju Kemeja Kanak2 Dengan Corak Petak ( warna oren )

muhdy

Legendary Member
Joined
May 20, 2010
Messages
11,100
Reaction score
37
Points
120
Assalamualaikum,

Saya nak beli :

1helai Baju Kemeja Kanak2 Dengan Corak Petak ( warna oren )

Saiz : 14 @ 16

Gambar contoh macam yang copy dari blog :

depan-412.png


dah cari2 kat downtown tapi warna oren takde

kalau ada jumpa & ada yang menjual , PM saya @ SMS saya 019-6345956



 
Sponsored Post

muhdy

Legendary Member
Joined
May 20, 2010
Messages
11,100
Reaction score
37
Points
120
takde orang jual @ pernah jumpa ke?
 

muhdy

Legendary Member
Joined
May 20, 2010
Messages
11,100
Reaction score
37
Points
120
tolong..

please..

help..

me..
 

muhdy

Legendary Member
Joined
May 20, 2010
Messages
11,100
Reaction score
37
Points
120
bump bghjbjhtrfbhtfh
 

CH4

Legendary Member
Joined
Nov 9, 2010
Messages
18,531
Reaction score
461
Points
136
cr kat apasar la TT....hhohohohohoho
 

muhdy

Legendary Member
Joined
May 20, 2010
Messages
11,100
Reaction score
37
Points
120
cr kat apasar la TT....hhohohohohoho

dah cari kat uptown , downtown , pasar malam.. takde..

pasar ikan , pasar borong , pasar payang jer belum cari ..:))
 

terompah

Active Member
Joined
Mar 9, 2009
Messages
1,139
Reaction score
139
Points
43
Bole says bertanya kenapa mesti kale oren gak dan design lain xbole ke
 

muhdy

Legendary Member
Joined
May 20, 2010
Messages
11,100
Reaction score
37
Points
120
Bole says bertanya kenapa mesti kale oren gak dan design lain xbole ke

warna tema majlis kawin adik ipar..

corak petak2 sebab anak buah yg lain dah beli..
 

muhdy

Legendary Member
Joined
May 20, 2010
Messages
11,100
Reaction score
37
Points
120
bump lagi, belum jumpa
 

muhdy

Legendary Member
Joined
May 20, 2010
Messages
11,100
Reaction score
37
Points
120
cari2 belum jumpa
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register