baby clothes

  1. LFC YnwA

    To Sell Baju Bayi RM10

    RM10‼️ RM10‼️RM10 .. Hai bakal mommies, dah buat preparation nak sambut buah hati baru. Semua baju New Born & 0 - 6 bulan, lengan/seluar panjang dan pendek RM10 je. Mittens yang comel ni RM5 (tak termasuk postage).Semuanya baju baru. Cara nak order senang je. Pilih mana berkenan dihati then...
  2. A

    To Sell Baju dan seluar baby

    Salam semua, Nak letgo barangan baby.Anak dah besar so,simpan pon tak tahu sapa nak pakai.semua masih elok.mmg berbaloi klu bli.Lihat sendiri. Seluar kiko biru, 0-6m, Rm20 Seluar kiko kelabu, 6-12m, Rm20 Baju Anakku, saiz 1y, Rm10 Baju Paddington Bear, saiz 1y, Rm10
  3. A

    To Sell BARANGAN TERPAKAI (Kasut, baju dll)

    Salam semua, Saya ada nak letgo barangan yg dah tak dipakai.Semua barangan dalam keadaan tip top. Boleh dtg lihat sendiri. Utk pertanyaan pm/sms/call ida 013-2562073 (serius buyer)C.O.D - saiz 7,hitam, brand Vincci, Rm50 - saiz 3, Brand Anakku, Rm 20 - Brand Kiko,saiz 6-12m, Rm15 satu...
  4. D

    Wanted Baju raya, satu warna untk family

    Aku tinggal area gombak selangor, ada tak kedai2 butik yg jual baju untk satu family..sama warna untk raya. Nak jahit dah tak sempat. Sama ada kedai butik ka? Supermarket kaa? Area2 gombak...atau mana2 tempat selain gombak yg leh warga CG rekomen, anak aku dua org, 2 Tahun setengah..dengan 1...
  5. S

    To Sell Baby crochet hat and baby wear

    We're provide crochet and cute wear in a lowest cost for your baby. View our collection at www.1idea.my :). TQ
Top
Log in Register