pakaian lelaki

  1. M

    To Sell KURTA BANGSAWAN BORNEO RAYA HAJI SALE

    Salam, Mocca kembali lagi buka kedai :) Kali ni dengan bawakan Baju Melayu Premium dan Kurta Bangsawan. Kain dan corak rare ciri khas dari Sarawak. Kain tak panas, sangat selesa dipakai dan yang penting orang selalu akan nampak luar biasa:cool:. Boleh dipakai pada bila-bila masa. Material...
  2. Shawwal

    To Sell Menjual Pakaian Lounge Suit/Blazer Jenama KLi WoN'S RM350

    Assalamualaikum w.b.t -Pakaian Rasmi Lounge Suit untuk pakaian pejabat atau pakaian majlis rasmi. -jahitan kemas menggunakan material berkualiti. -sut ready made menggunakan ukuran dan kualiti pakaian berjenama. -sila hubungi 019-7046995 untuk fitting mendapatkan size yang sesuai. -terdapat...
  3. M

    To Sell Kurta, baju melayu & jubah raya

    Bismillahirrahmanirrahim Assalamualaikum sahabat2, tuan-tuan dan puan-puan. Special Ramadan dan Syawal Edition, bagi yang mencari-cari kurta, baju melayu, jubah wanita dan yang menjadi trend sekarang couple set bolehlah menjamu selera mata dalam thread saya ni. MA EXCLUSIVE - KURTA AMMAR...
  4. easimall

    To Sell Jualann Penghabisan Stok. Koleksi Batik. Stok Terhad!!! Voucher RM5

    Batik Top Selmah RM45.00 Free size Batik top Ruhani RM47.00 Free size Plus Size Habibah Abaya Batik in Brown RM42.00 Free size Plus Size Habibah Abaya Batik in Black RM42.00 Free size Short Sleeve Shirt Batik Ahmad (Green) RM49.00 Top Batik Reyhan RM37.00 Short Sleeve...
  5. L

    Wanted Siapa ada kat thailand skrg? Nak pesan beli workshirt dickies & cypress hill patches

    Siapa ada kat thailand skrg? Nak pesan beli workshirt dickies & cypress hill patches MSalam semua Siapa ada kat thailand skrg? Nak pesan beli workshirt dickies dan patches cypress hill atau wu tang clan Pm saya
  6. easimall

    To Sell Koleksi Kurta Raya 2018

    Grand Kurta Price: RM100.00 Size: M, L, XL Colour: Black, Dark Green, Dark Blue Dashing Kurta Price: RM100.00 Size: M, L, XL Colour: Black, Purple, Dark Blue, Red Kurta Price: RM99.00 Size: M, L, XL Colour: Black, Maroon, Dark Maroon, Dark Blue, Navy Blue, Dark Green, Green...
  7. N

    Wanted Jersey World Cup 2014

    Salam semua warga CG... saya ingin menjemput mana2 seller jersey yg berminat utk dtg ke office saya esok. weekend ni company saya ada buat pertandingan futsal bertemakan world cup. so kitorang akan pakai jersey ikut country. ada 8 team dan 7 country semuanya. antara 8 team ni ada yg belum beli...
  8. D

    Wanted Baju raya, satu warna untk family

    Aku tinggal area gombak selangor, ada tak kedai2 butik yg jual baju untk satu family..sama warna untk raya. Nak jahit dah tak sempat. Sama ada kedai butik ka? Supermarket kaa? Area2 gombak...atau mana2 tempat selain gombak yg leh warga CG rekomen, anak aku dua org, 2 Tahun setengah..dengan 1...
  9. P

    To Sell Pakaian Bundle untuk Lelaki, Perempuan + Kanak2

    PINK BUNDLE - Menjual Pakaian Bundle/Terpakai untuk Lelaki, Perempuan, Kanak-kanak dan Bayi Temui kami di Blog : kedaipinkbundle.blogspot.com Facebook facebook.com/pinkbundle Facebook Pages facebook.com/KedaiPinkBundle Brand: R Kikuchi Size: L Measurement: Pit-to-pit: 22 1/2"...
  10. procyon

    Wanted Mencari Tailor untuk Membuat Jubah Lelaki

    salam semua.. aku nak meminta jasa baik sesiapa yang tahu tentang tailor yang mahir dan bagus dalam menjahit jubah untuk lelaki di Kuantan.aku nak tempah utk sehelai dua je...puas aku tanya tailor di area kuantan ni tapi kebykkannya adalah warga cina yang kurang fasih dgn jubah..harap kawan2...
  11. Rosman

    To Sell Raha Online Shop - menjual pakaian lelaki, wanita & kanak-kanak

    Salam Sejahtera, Saya dari admin Raha Shop menjemput anda untuk melihat-lihat kedai online kami di link dibawah ini http://bit.ly/rahashop Kedai kami ada menjual pelbagai jenis pakaian wanita, lelaki dan kanak-kanak. Kedai kami juga menjual tudung pelbagai jenis dan terkini di pasaran...
  12. Q

    Wanted Mencari pengedar/agen jualan kuih raya,pakaian lelaki,wanita,kanak2,cadar dll.

    saya mencari pengedar untuk mejual kuih raya... saya akan bagi harga dealer untuk sape yang ingin menjadi pengedar @ jual di kedai masing2.... saya ada beraneka jenis kuih raya untuk dijual.. saya ada jual sample cookies untuk pengedar @ pembeli yang ingin merasanya dulu... sila hubungi...
  13. insyi©

    Wanted Sut Pakaian Zapin Lelaki - 16 pasang utk disewa

    Salam.... ada tak Cgrian yg ada butik yg blh sewakan kpd saya 16 pasang suit zapin Lelaki.....sama kaler.... kalau blh...sekitar Bangi,Kajang,Cheras ler.....KL pun blh if any.....bg quotation kat sini dgn cth suit tersebut....TQ!
  14. chessnutz

    To Sell Men's GAP Golf Polo Shirt MURAH

    Hi sy ader byk golf polo shirt untuk di jual dgn harga yg rendah dari pasaran. Di kedai di jual Rm 99 tp saya lelong Rm30 sehelai shj.Ni detail dier Brand New, Guaranteed Authentic. Size: XXL,L Chest Size: (Armpit to Armpit) XXL:22inch, L=21inch Length: (Shoulder to Bottom) XXL:30inch...
Top
Log in Register