baju raya

  1. M

    To Sell KURTA BANGSAWAN BORNEO RAYA HAJI SALE

    Salam, Mocca kembali lagi buka kedai :) Kali ni dengan bawakan Baju Melayu Premium dan Kurta Bangsawan. Kain dan corak rare ciri khas dari Sarawak. Kain tak panas, sangat selesa dipakai dan yang penting orang selalu akan nampak luar biasa:cool:. Boleh dipakai pada bila-bila masa. Material...
  2. up2date

    To Sell Promosi Koleksi Kurta Raya Viral Termurah & Terkini

    Kami menyediakan rangkaian luas koleksi kurta raya terkini pada harga menarik dari pelbagai jenama. Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut, and boleh menghubungi kami dengan segera dan kami sedia menjawab segala pertanyaan anda dengan secepat mungkin. Koleksi kurta raya viral kami...
  3. M

    To Sell Kurta, baju melayu & jubah raya

    Bismillahirrahmanirrahim Assalamualaikum sahabat2, tuan-tuan dan puan-puan. Special Ramadan dan Syawal Edition, bagi yang mencari-cari kurta, baju melayu, jubah wanita dan yang menjadi trend sekarang couple set bolehlah menjamu selera mata dalam thread saya ni. MA EXCLUSIVE - KURTA AMMAR...
  4. easimall

    To Sell Raya Collection Discount!!! All Half Price!!

    Opera Kurung in Dark Avacado RM159.00 Size: XS, S, M, L Stravinsky Kurung in Petal Pink RM159.00 Size: XS, S, M, L Schubert Kurung in Royal Fuchsia RM159.00 Size: XS, S, M, L Handel Kurung in Light Powder Blue RM159.00 Size: XS, S, M, L Puccini Kurung in Baby Blue RM159.00...
  5. easimall

    To Sell Koleksi Kurta Raya 2018

    Grand Kurta Price: RM100.00 Size: M, L, XL Colour: Black, Dark Green, Dark Blue Dashing Kurta Price: RM100.00 Size: M, L, XL Colour: Black, Purple, Dark Blue, Red Kurta Price: RM99.00 Size: M, L, XL Colour: Black, Maroon, Dark Maroon, Dark Blue, Navy Blue, Dark Green, Green...
  6. I

    Wanted Baju raya

    As salam dan selamat pagi warga CG, Saya nak bertanya sesiapa ade menjual baju melayu dan baju kurong untuk hari raya ni....nak cari penjahit pun juge tapi rasa2nye dah lewat nk hantar untuk dijahit kain ni? Jika ada tukang jahit atau egen yang jual baju bolehlah sms sye di 012-8521557 or add me...
  7. D

    Wanted Baju raya, satu warna untk family

    Aku tinggal area gombak selangor, ada tak kedai2 butik yg jual baju untk satu family..sama warna untk raya. Nak jahit dah tak sempat. Sama ada kedai butik ka? Supermarket kaa? Area2 gombak...atau mana2 tempat selain gombak yg leh warga CG rekomen, anak aku dua org, 2 Tahun setengah..dengan 1...
  8. R

    To Sell Baju kurung untuk raya

    Salam, Saya ada memjual baju kurung untuk menyambut syawal tahun ini..untuk maklumat lanjut sila klik link dibawah:- facebook.com/aridasvista.idah *untuk detail leh PM saya. Thank you.:)
Top
Log in Register