All about Wordpress & Free Theme

CG Sponsors




Sponsored Post

jibam

Fun Poster
Joined
Aug 6, 2008
Messages
919
Reaction score
8
Points
30
nak tanya kat widget.. kalau nak letak chat room yg mana apps yg terbaik..
 

TamingSari

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 28, 2006
Messages
25,315
Reaction score
139
Points
138
terjebak kat WP lak kali ni.. newbie tumpang lalu yer
 

zamnrul

Active+ Member
Joined
Dec 23, 2009
Messages
3,192
Reaction score
11
Points
25
Newbie untuk wordpress harap dapat bantu...nak tanya pasal plugin related posts yg mana ok...kira nak dia ada bawah post..sbb zamenta ni dia jadi double related post...

Plugin related posts yang terbaik...

Dan nk tny blog aku mengalami masalah bila view kat laptop ok tapi bila di handphone dia nmpk setengah..apa msalahnya ye???setting mana yg masalah

http://Akuzam.com

Tq
 

zamnrul

Active+ Member
Joined
Dec 23, 2009
Messages
3,192
Reaction score
11
Points
25
Pastu nak tny macam mana nak masuk iklan bawah post..contoh nuffnang ..aku cr google smlm..masalah x jumpa kod dia tq
 

ibnumalik

Fun Poster
Joined
Jul 12, 2011
Messages
128
Reaction score
1
Points
15
disarankan kalau nak ubah single.php buat child theme, supaya update nanti tak hilang kod yang kita tambah
 
Sponsored Post
Top
Log in Register