translator

  1. R

    Wanted Servis Penterjemah (Translator)

    Perlukan penterjemah? Saya menawarkan servis penterjemahan; Bahasa Inggeris (BI) - Bahasa Melayu (BM) Bahasa Melayu (BM) - Bahasa Inggeris (BI) untuk dokumen-dokumen seperti tugasan/assignment, artikel, laporan, buku, ebook, kertas kerja, presentation Prosedur 1. Emelkan dokumen dan tarikh...
  2. gmsatria

    Wanted Mencari Translator Artikel English ke Bahasa Melayu

    salam semua..saya mencari orang yang boleh translatekan satu artikel bahasa inggris ke bahasa melayu HARI INI dalam bentuk Microsoft Word dan power point 2010. saya akan bagi upah RM20...sebab pendek jer..tapi banyak keje lain kena buat..so minta tolong pada sesape yang berkelapangan untuk...
  3. unknownSoul

    Wanted Rate Translator English - Malay

    Salaam warga CG, :D Ni post pertama saya, salah dan silap harap maaf ya! :)cgrock Saya ada dapat offer dari EQHO Communications Ltd untuk position part-time translator English-Malay. Rate yg derang offer ialah Translation = 0.07 USD per word Editing = 0.04 USD per word TEP = 0.11 USD per...
  4. Missy^Dreamy

    Wanted Closed!

    Assalamualaikum. Adekah di kalangan korang ni yg keje jd jurubahasa kat mahkamah or peguam yang rajin nak mentranslate? Aku ada dokumen kurang 4000 words nak diterjemah segera. Ada sesapa yang berminat? Sila bg sekali harga korang utk 4000 words tu. Sapa yang takde legal background or tak keje...
  5. Silveray

    Wanted Penterjemah text English-Malay

    sape tahu mane nak cari..?
  6. L

    To Sell Ingin Mencari Freelancer untuk Settlekan kerja2 anda?

    salam.. berikut adalah service yg saya tawarkan dgn harga yg berpatutan part time driver/ despatch service penghantaran doc settle hal bank ( membayaran bil and any related), jpj ( renew roadtax, lesen dan lain2), LHDN (surat kuasa wakil) or any related kerja yg kena Q kat kaunter...
  7. FirdausCoway

    Wanted Translator bahasa korea

    Mencari rakan yang pandai baca Korea. Ada job untuk anda. tolong translatekan brochure for me. call 017 589 9597
  8. S

    Wanted Mencari translator (berbayar!)

    salam, saya nak sub projek perterjemahan BM ke BI kepada pakar-pakar penulisan berbahasa english.. 6000-7000 words perlu diterjemahkan. klu dalam m/s mircosoft words lebih kurang 45-50 page. yang penting grammar betul.. setakat ini ada 2 projek yang perlu disiapkan..mungkin akan bertambah lagi...
  9. apes

    Wanted Memerlukan Orang Yang Boleh Translate Malay Ke English Dengan Segera !!

    Salam.. Ada tak sape2 kat sini offer service atau berminat nak amik kerja translate dari Bahasa Malaysia ke English.. Aku ade job nak offer iaitu kerja translate satu report ni.. Tapi banyak term2 teknikal n rasanya tak susah sangat pun.. Aku takde masa sebab tu nak offer kat sape2 yang terror...
  10. apes

    Wanted Memerlukan Orang Yang Boleh Translate Malay Ke English..

    Salam.. Ada tak sape2 kat sini offer service atau berminat nak amik kerja translate dari bahasa malaysia ke english.. Den ade job nak offer iaitu kerja translate satu report den ni.. Tapi banyak term2 teknikal n rasanya tak susah sangat pun.. Den takde masa sebab tu nak offer kat sape2 yang...
  11. eboss

    To Sell Translate skrip BM atau BI ke bahasa tamil dan cina

    Sapa boleh atau kenal sesiapa yang boleh translate skrip BM atau BI ke bahasa tamil dan cina? Leh kasi maklumat...:D
  12. eboss

    Wanted Sapa boleh tolong translate BI ke BM term MATEMATIK

    Minta tolong sapa yang boleh tolong translate BI ke BM beberapa ayat tapi dalam term BM Matematik :D This is a conventional way of solving subtraction operation. Note that the minuends are 10, 100, 1000 and so on, while the subtrahend (for a list of terms, refer to the appendix) can be any...
  13. A

    Kerja part time.... Translator

    diperlukan seorg penterjamah bahasa BM ke BI..... yang masih belajar pun boleh cuba.... kompeni pun boleh gak... sila tulis surat rasmi (lampir CV dan pengalaman) kpd: Pengarah Akademi Sukan Universiti Putra Malaysia Jalan Stadium 43400 UPM Serdang (Tarikh tutup: sehingga kekosang dipenuhi)...
  14. S

    Wanted Saya memerlukan penterjemah yang bekerja di rumah

    Salam bagi warga CG. Di sini saya ingin membuka peluang bagi mereka yang inginkan sedikit upah bagi menyiapkan tugasan yang diberikan oleh saya. Basically saya mencari : sesiapa yang boleh, 1) unique article writen in BI. Minium 400 words. Jika lagi senang, kamu boleh translate...
  15. ajidss_ajidss

    To Sell Translate bahasa inggeris kepada bahasa melayu

    saya sednag mencari sesorang yang boleh translate bi kepada malay..harga boleh berbincang..sila pm saya jika berminat
  16. A

    Wanted Translate ke typesetting tulisan jawi

    Salam Aku nak bertanya.. ada sapa2 kat sini yang boleh bagi aku sumber dimana aku boleh dapat servis typesetting jawi...? ataupun kalau ada sesiapa yang boleh buat servis ni boleh lah inform kat aku... Secara detailnya...aku dlm proses menerbitkan satu magazine dlm bahasa jawi...font yg...
Top
Log in Register