Wanted Memerlukan Orang Yang Boleh Translate Malay Ke English..

CG Sponsors




apes

Active Member
Joined
Dec 3, 2007
Messages
1,559
Reaction score
24
Points
25
Salam..

Ada tak sape2 kat sini offer service atau berminat nak amik kerja translate dari bahasa malaysia ke english.. Den ade job nak offer iaitu kerja translate satu report den ni..

Tapi banyak term2 teknikal n rasanya tak susah sangat pun.. Den takde masa sebab tu nak offer kat sape2 yang terror bab2 translate ni..

Den tak nak google translate punya.. :)

Kalau ada yang berminat please reply kat sini atau PM den berserta rate korang sekali..


Ni report yg saya nak translate tu: http://www.efka.utm.my/thesis/IMAGES/3PSM/2006/2JHH/PARTS5/azlanba020012d06ttt.pdf

Kalau minat nanti saya bagi 1 file untuk test tengok outcome dulu sebelum bagi job ni..
 
Last edited:
Sponsored Post

the twelve

Active+ Member
Joined
Jan 12, 2008
Messages
3,064
Reaction score
23
Points
25
Saya ada PM. cuba tengok sikit soalan yang saya utarakan... :)
 

the twelve

Active+ Member
Joined
Jan 12, 2008
Messages
3,064
Reaction score
23
Points
25
Maaf TT. hihi. lain bidang... :)

Tolong BUMP tuk TT!
 

Rin0

Fun Poster
Joined
Jul 27, 2011
Messages
632
Reaction score
29
Points
20
Hm...
Grammar saye low la bro.
Sorry hanyer boleh tolong bump thread.

:):):):):)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register