penterjemah

  1. R

    Wanted Servis Penterjemah (Translator)

    Perlukan penterjemah? Saya menawarkan servis penterjemahan; Bahasa Inggeris (BI) - Bahasa Melayu (BM) Bahasa Melayu (BM) - Bahasa Inggeris (BI) untuk dokumen-dokumen seperti tugasan/assignment, artikel, laporan, buku, ebook, kertas kerja, presentation Prosedur 1. Emelkan dokumen dan tarikh...
  2. gmsatria

    Wanted Mencari Translator Artikel English ke Bahasa Melayu

    salam semua..saya mencari orang yang boleh translatekan satu artikel bahasa inggris ke bahasa melayu HARI INI dalam bentuk Microsoft Word dan power point 2010. saya akan bagi upah RM20...sebab pendek jer..tapi banyak keje lain kena buat..so minta tolong pada sesape yang berkelapangan untuk...
  3. Silveray

    Wanted Penterjemah text English-Malay

    sape tahu mane nak cari..?
  4. S

    Wanted Mencari translator (berbayar!)

    salam, saya nak sub projek perterjemahan BM ke BI kepada pakar-pakar penulisan berbahasa english.. 6000-7000 words perlu diterjemahkan. klu dalam m/s mircosoft words lebih kurang 45-50 page. yang penting grammar betul.. setakat ini ada 2 projek yang perlu disiapkan..mungkin akan bertambah lagi...
  5. apes

    Wanted Memerlukan Orang Yang Boleh Translate Malay Ke English..

    Salam.. Ada tak sape2 kat sini offer service atau berminat nak amik kerja translate dari bahasa malaysia ke english.. Den ade job nak offer iaitu kerja translate satu report den ni.. Tapi banyak term2 teknikal n rasanya tak susah sangat pun.. Den takde masa sebab tu nak offer kat sape2 yang...
  6. eboss

    To Sell Translate skrip BM atau BI ke bahasa tamil dan cina

    Sapa boleh atau kenal sesiapa yang boleh translate skrip BM atau BI ke bahasa tamil dan cina? Leh kasi maklumat...:D
  7. eboss

    Wanted Sapa boleh tolong translate BI ke BM term MATEMATIK

    Minta tolong sapa yang boleh tolong translate BI ke BM beberapa ayat tapi dalam term BM Matematik :D This is a conventional way of solving subtraction operation. Note that the minuends are 10, 100, 1000 and so on, while the subtrahend (for a list of terms, refer to the appendix) can be any...
  8. A

    Kerja part time.... Translator

    diperlukan seorg penterjamah bahasa BM ke BI..... yang masih belajar pun boleh cuba.... kompeni pun boleh gak... sila tulis surat rasmi (lampir CV dan pengalaman) kpd: Pengarah Akademi Sukan Universiti Putra Malaysia Jalan Stadium 43400 UPM Serdang (Tarikh tutup: sehingga kekosang dipenuhi)...
  9. S

    Wanted Saya memerlukan penterjemah yang bekerja di rumah

    Salam bagi warga CG. Di sini saya ingin membuka peluang bagi mereka yang inginkan sedikit upah bagi menyiapkan tugasan yang diberikan oleh saya. Basically saya mencari : sesiapa yang boleh, 1) unique article writen in BI. Minium 400 words. Jika lagi senang, kamu boleh translate...
  10. ajidss_ajidss

    To Sell Translate bahasa inggeris kepada bahasa melayu

    saya sednag mencari sesorang yang boleh translate bi kepada malay..harga boleh berbincang..sila pm saya jika berminat
Top
Log in Register