Wanted Saya memerlukan penterjemah yang bekerja di rumah

CG Sponsors




Syed_Ikhwan

Fun Poster
Joined
Dec 17, 2006
Messages
935
Reaction score
18
Points
15
Salam bagi warga CG. Di sini saya ingin membuka peluang bagi mereka yang inginkan sedikit upah bagi menyiapkan tugasan yang diberikan oleh saya.

Basically saya mencari :

sesiapa yang boleh,

1) unique article writen in BI. Minium 400 words. Jika lagi senang, kamu boleh translate artikel-artikel. (translate bahasa dia dari BM ke BI).
2) copyright reserved kepada pihak pembeli, semua sekali. dan artikel tu "virgin", sebagaimana dinyatakan di atas, copyscape.com pass, tak pernah publish di mana-mana website di internet
3) niche/topic bebas, tapi kalau consumer product review lagi bagus. atau tentang kesihatan.
4) kalau ada, saya boleh bayar untuk 1 artikel unik = RM3-RM5 , bergantung pada kualiti dan kepanjangan words.
7) minima order saya ambil setiap masa, 20 artikels. Saya kan terlebih dahulu review setiap artikel yang kamu submit kepada saya. Jika lepas, saya ambil, jika tidak saya terpaksa reject.


Jika kamu berminat, sila hubungi saya dengan segera. boleh PM saya.
 
Sponsored Post

sosazr

Active Member
Joined
Aug 2, 2008
Messages
1,423
Reaction score
0
Points
20
Macam menarik. Malam pun den dok ronda CG jek....tapi BI den tak le berapa baik & mana nak dapat unik artikel ni ye????
 

caribonus

Fun Poster
Joined
Jan 13, 2007
Messages
241
Reaction score
0
Points
10
Salam bagi warga CG. Di sini saya ingin membuka peluang bagi mereka yang inginkan sedikit upah bagi menyiapkan tugasan yang diberikan oleh saya.

Basically saya mencari :

sesiapa yang boleh,

1) unique article writen in BI. Minium 400 words. Jika lagi senang, kamu boleh translate artikel-artikel. (translate bahasa dia dari BM ke BI).
2) copyright reserved kepada pihak pembeli, semua sekali. dan artikel tu "virgin", sebagaimana dinyatakan di atas, copyscape.com pass, tak pernah publish di mana-mana website di internet
3) niche/topic bebas, tapi kalau consumer product review lagi bagus. atau tentang kesihatan.
4) kalau ada, saya boleh bayar untuk 1 artikel unik = RM3-RM5 , bergantung pada kualiti dan kepanjangan words.
7) minima order saya ambil setiap masa, 20 artikels. Saya kan terlebih dahulu review setiap artikel yang kamu submit kepada saya. Jika lepas, saya ambil, jika tidak saya terpaksa reject.


Jika kamu berminat, sila hubungi saya dengan segera. boleh PM saya.
Maksudnya satu artikel hanya dibayar Rm3 - Rm5 je ke.Just thinking (K.I.V- keep in view) :-?
 

elle<>didy

Freshie
Joined
Oct 26, 2008
Messages
43
Reaction score
0
Points
6
Salam bagi warga CG. Di sini saya ingin membuka peluang bagi mereka yang inginkan sedikit upah bagi menyiapkan tugasan yang diberikan oleh saya.

Basically saya mencari :

sesiapa yang boleh,

1) unique article writen in BI. Minium 400 words. Jika lagi senang, kamu boleh translate artikel-artikel. (translate bahasa dia dari BM ke BI).
2) copyright reserved kepada pihak pembeli, semua sekali. dan artikel tu "virgin", sebagaimana dinyatakan di atas, copyscape.com pass, tak pernah publish di mana-mana website di internet
3) niche/topic bebas, tapi kalau consumer product review lagi bagus. atau tentang kesihatan.
4) kalau ada, saya boleh bayar untuk 1 artikel unik = RM3-RM5 , bergantung pada kualiti dan kepanjangan words.
7) minima order saya ambil setiap masa, 20 artikels. Saya kan terlebih dahulu review setiap artikel yang kamu submit kepada saya. Jika lepas, saya ambil, jika tidak saya terpaksa reject.


Jika kamu berminat, sila hubungi saya dengan segera. boleh PM saya.

Tak ke murah sgt rate tu?? Sbb Elle ada write scripts for a few publisher, they paid me quite good....especially kalau dlm dwi-bahasa....
 

tEnuKLang

Super Active Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
5,656
Reaction score
3
Points
65
Tak ke murah sgt rate tu?? Sbb Elle ada write scripts for a few publisher, they paid me quite good....especially kalau dlm dwi-bahasa....
professional translator charge RM200 per page...
jgnla jauh sgt rate dia...letih gak taw keje translate nih..
 

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,160
Reaction score
807
Points
166
biasalah .. mungkin tuan tanah dapat banyak offer.... pastu dia upahkan kat kita 4 5 hengget.....
 

tEnuKLang

Super Active Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
5,656
Reaction score
3
Points
65
biasalah .. mungkin tuan tanah dapat banyak offer.... pastu dia upahkan kat kita 4 5 hengget.....
kalau kena gaya harga leh nego ngn tuan tanah. zaujah aku undergraduate in linguistic. hr tuh dia translate bapak sedara aku nye assignment master tapi aku tak ingat bape dia amik. :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register