Wanted Mencari translator (berbayar!)

CG Sponsors




sitoplasmat

Active+ Member
Joined
Jan 31, 2010
Messages
3,567
Reaction score
9
Points
25
salam, saya nak sub projek perterjemahan BM ke BI kepada pakar-pakar penulisan berbahasa english..

6000-7000 words perlu diterjemahkan. klu dalam m/s mircosoft words lebih kurang 45-50 page. yang penting grammar betul..

setakat ini ada 2 projek yang perlu disiapkan..mungkin akan bertambah lagi

offer saya the best price!!!
 
Sponsored Post

zaralove

Super Active Member
Joined
Aug 27, 2009
Messages
7,558
Reaction score
330
Points
81
er, kita kena offer diri sendiri? tak pahama aku..
 

sitoplasmat

Active+ Member
Joined
Jan 31, 2010
Messages
3,567
Reaction score
9
Points
25
er, kita kena offer diri sendiri? tak pahama aku..
bagi tau harga upah..klu murah, trus ak bagi job nei..siapa2 yang nak job nei boleh pm harga yang ingin korang tawarkan..byk job trasnlate nei..cpt2, siapa cpt dia dpt...
 

lockon

Active Member
Joined
Oct 24, 2008
Messages
2,457
Reaction score
2
Points
25
susah x?klu setakat simple BI tu xda masalah..bole PM saya contoh artikel..saya mmg cari part time job ni
 

sawamura

Legendary Member
Joined
Mar 24, 2010
Messages
12,479
Reaction score
925
Points
161
RM0.10 per word

nih rate yg teman ambik dulu.. kalo sudi PM teman dan bagi tahu bila nak :)cgrock
 

sitoplasmat

Active+ Member
Joined
Jan 31, 2010
Messages
3,567
Reaction score
9
Points
25
susah x?klu setakat simple BI tu xda masalah..bole PM saya contoh artikel..saya mmg cari part time job ni
dalam bm mmg ayat biasa2 jer..klu dalam bi tu kena la perfect..terutmanya grammar..jap lagi ak pm cth artikel..
 

sawamura

Legendary Member
Joined
Mar 24, 2010
Messages
12,479
Reaction score
925
Points
161
klu rm.0.10 per words x 6000 word berapa yer rm total??
6000words -> rm600 :)cgrock

lepas tukar ker english, text tuh mungkin lebih dari 6000words, tapi still charge berdasarkan text malay yg asal
 

ahmad fikri

Active Member
Joined
Aug 9, 2009
Messages
1,907
Reaction score
1
Points
25
dah PM sedare..

cube offer sye brape. xtahu mcm mane nk kire nih...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register