Wanted Translate ke typesetting tulisan jawi

CG Sponsors




abuyon

Junior Member
Joined
Oct 24, 2007
Messages
71
Reaction score
1
Points
11
Salam

Aku nak bertanya.. ada sapa2 kat sini yang boleh bagi aku sumber dimana aku boleh dapat servis typesetting jawi...?

ataupun kalau ada sesiapa yang boleh buat servis ni boleh lah inform kat aku...

Secara detailnya...aku dlm proses menerbitkan satu magazine dlm bahasa jawi...font yg client nak jenis AL-Hami - JawiDTNasakh Special ..saiz 16
Artikel yg nak kene translate ke jawi ni ada 18 tajuk... Buku ni lebih kurang 40 pages...so...aku teramat memerlukan bantuan...
Kalau rasa nak diskas lebih lanjut bulehlah kita set appointment jumpa kat mana2...

Terima kasih... :D
 
Sponsored Post

old_code

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Oct 12, 2006
Messages
3,814
Reaction score
69
Points
30
Salam

Aku nak bertanya.. ada sapa2 kat sini yang boleh bagi aku sumber dimana aku boleh dapat servis typesetting jawi...?

ataupun kalau ada sesiapa yang boleh buat servis ni boleh lah inform kat aku...

Secara detailnya...aku dlm proses menerbitkan satu magazine dlm bahasa jawi...font yg client nak jenis AL-Hami - JawiDTNasakh Special ..saiz 16
Artikel yg nak kene translate ke jawi ni ada 18 tajuk... Buku ni lebih kurang 40 pages...so...aku teramat memerlukan bantuan...
Kalau rasa nak diskas lebih lanjut bulehlah kita set appointment jumpa kat mana2...

Terima kasih... :D
bro g kat sini : http://www.ejawi.net/converter.php
 

old_code

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Oct 12, 2006
Messages
3,814
Reaction score
69
Points
30
kalo nak cari yg lain2 tuh cuber lah ngan pakcik google lah ek...heheheh
 

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,845
Reaction score
8,256
Points
716
سچارا دتالڽ...اكو دلم ڤروسيس منربيتكن ساتو مڬازيناي دلم بهاس جاوي...فونت يڬ چليانت نق جنيس الهمي - جاويدتنسخ سڤيچيال ..ساءيز 16
ارتيكل يڬ نق كن ترنسلتاي ك جاوي ني اد 18 تاجوق... بوكو ني لبيه كورڠ 40 ڤيجس...سو...اكو ترامت ممرلوكن بنتوان...
كالاو راس نق ديثكس لبيه لنجوت بولهله كيت سيت اڤڤوينتمنت جومڤا كت مان2...


:D :">
 

nizamac79

InstaForex Official, Introducing Broker
Platinum Member
Joined
Jul 31, 2007
Messages
4,605
Reaction score
56
Points
30
tomi ko ade software jawi ke... leh pas kat aku tak :D
 

abuyon

Junior Member
Joined
Oct 24, 2007
Messages
71
Reaction score
1
Points
11
huh...TQ...

tapi aku terpaksa ubah fikiran...aku nak sub keje ni kat sapa2 yg rasa mampu...
aku dah terlampau banyak tugas skrg...graphic,photography,copywriting sampai la tugas2 peon aku kene buat...

so...sesapa yg rasa mampu buleh sms 0123472797 - buyong

harga bules dibincangkan:D
 

muamalahdotnet

Active Member
Joined
Feb 8, 2008
Messages
1,356
Reaction score
12
Points
25
typesetting jawi

سلام عليكم

Saya boleh membantu saudara dalam hal ini, insyallah..

PM saya untuk keterangan lanjut.

تريما كاسيه
 

antikss

Freshie
Joined
Mar 11, 2007
Messages
17
Reaction score
0
Points
3
Kalau Ada Lebih Kerja - Pas Kat Sini

0196524112 - Ustaz Jawi

ا ب ت
 
Sponsored Post
Top
Log in Register