photographer

  1. K

    To Sell Adobe Creative Cloud All Apps

    Adobe Creative Cloud All Apps merupakan produk adobe yang dalamnya mengandungi sebanyak 20++ Apps adobe yang pelbagai; Acrobat Pro Photoshop Lightroom Illustrator After Effects Adobe Premiere Pro Animate.... dan banyak lagi.. Apps ini sangat sesuai digunakan oleh...
  2. sk8oink

    To Sell PhotoGraphy Services

    Assalamualaikum. Tumpang iklan sikit. Untuk warga CG yang tengah cari Photographer, tak kisah lah event Tunang ke, Nikah ke, Sanding ke, nak shoot newborn ke, boleh lah pertimbangkan servis dari saya. Ni harga untuk Wedding. Kalau berminat nak tanya event lain pun boleh, tanya kena bayar...
  3. Rainbow Flyers

    Wanted Urgent!! Ambik 20 Photo dari 10 Taman Perumahan sekitar kawasan KB mall >CLOSED<

    Urgent!! Ambik 20 Photo dari 10 Taman Perumahan sekitar kawasan KB mall >CLOSED< SEGERA!! Ada tak Sesiapa tinggal di sekitar kawasan KB Mall (Kelantan)? Saya perlukan gambar 10 Taman Perumahan sekitar kawasan KB mall, (satu taman 2 Gambar, total 20 gambar)... ambil gambar sign board taman dan...
  4. Citatinggi

    To Sell Pakej Perkahwinan Lengkap Serendah RM13k

    Sesiapa yang nak mendapatkan servis perkahwinan dari pelamin, catering, canopy, photography dan lengkap. boleh pm saya. nyatakan budget anda. Pakej Lengkap Rumah Kanopi Ekonomi (13.50/pax) RM13,499.00 Minimum 1000pax -Nasi Beriani / Minyak -Nasi Putih -Ayam Masak Merah -Daging Masak Beriani...
  5. badh182

    Wanted Bahan kimia : potassium dichromate

    salam warga CG sekalian, saya nak cari bahan kimia ini potassium dichromate ataupun Ammonium dichromate crystalline powder untuk tujuan fotografi, adakah ianya legal beli secara online? atau memerlukan lesen? sorry sbb tak tahu sangat bab chemical ni, ataupun kat area pahang mana boleh...
  6. syukranjz

    Wanted Saya Perlukan Photographer Perkahwinan

    Saya perlukan photographer perkhawinan. Area: Keratong, Muadzam Shah Pahang Tarikh: 22 (Nikah)& 23 (kenduri) Disember 2012 Contact sy segera... 0133551267
  7. boblynn02

    Wanted Freelancer Photographer

    .... Salam... aku dengan 4 orang kawan aku yg lain insyaAllah akan konvo di UPM Serdang dalam bulan Oktober 2012 ni. Diringkaskan, kami nak tanya sapa2 yg leh ambik gmbr utk kami semua ni sbg kenangan. Nak tahu harga2 yg ditawarkan...pakej mcm mana?? Gambar studio Outing Album Frame Siap...
  8. sarahshafawati

    Kami akan ke kediaman anda utk fotografi keluarga sempena hari raya.

    Website: www.shutter-fingers.com Fb: www.facebook.com/shutterfingersmy
  9. marvelous

    Wanted Pemilik Kamera DSLR Amatur Untuk Ambil Gambar Produk Kanak-Kanak

    Salam..aku bukak topik ni nak mintak tolong ckit kepada pemilik DSLR area shah alam untuk bantuan mendapatkan khidmat korang.. kerja dia simple jeer..sapa2 ada kamera DSLR ..nak suruh amik gambar untuk 10 keping produk kanak-kanak..pic ni nak bg supplier yg minta tempahan... ni member aku...
  10. hairie7038

    Wanted Mencari khidmat wedding photographer (shoot n burn)

    Salam semua geng CG,di sini aku ingin mndapatkan khidmat photog shoot n burn.. Nama pasanagan: aku sendiri dan bakal isteriku Tarikh: 5 jun 2010 Lokasi: Jln pantai cahaya bulan, kota bahru, kelantan(kg. che Deris) Budget: bergantung pada photogrhaper Email : [email protected] tugasan: shoot...
  11. mohas_maju

    Wanted Lampu studio di cari

    sowe..aku terpost 2 kali.. ya ampun....
  12. S

    To Sell ---------------------------

    ---------------------
  13. sufian_adi

    Wanted Fotografi Dikehendaki!!!

    Salam..sesiapa membe di cg ni yg freelance fotografi...aku memerlukan perkhidmatan mereka2 ni(maksud aku sorang jek) untuk walimatul urus aku bulan 11 ni:"> :">
Top
Log in Register