Wanted Fotografi Dikehendaki!!!

CG Sponsors




sufian_adi

Active Member
Joined
Feb 19, 2006
Messages
1,420
Reaction score
5
Points
25
Salam..sesiapa membe di cg ni yg freelance fotografi...aku memerlukan perkhidmatan mereka2 ni(maksud aku sorang jek) untuk walimatul urus aku bulan 11 ni:"> :">
 
Sponsored Post

eriyus

Junior Member
Joined
Feb 13, 2008
Messages
55
Reaction score
0
Points
6
Salam..sesiapa membe di cg ni yg freelance fotografi...aku memerlukan perkhidmatan mereka2 ni(maksud aku sorang jek) untuk walimatul urus aku bulan 11 ni:"> :">

Walimatul urus kat mana bro ??
 

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,160
Reaction score
807
Points
166
kalau upah tinggi tok on...
 

garfield5552

Active Member
Joined
Sep 25, 2007
Messages
1,551
Reaction score
0
Points
20
Salam..sesiapa membe di cg ni yg freelance fotografi...aku memerlukan perkhidmatan mereka2 ni(maksud aku sorang jek) untuk walimatul urus aku bulan 11 ni:"> :">

fotografi atau photographer?????:-? :-? :-? :-?


dua2 tu maksud berlainan

fotografi tu gambar yg kite amik....
photographer tu org yg amik gambo......:D
 

eyza

Super Active Member
Joined
Mar 1, 2007
Messages
6,637
Reaction score
0
Points
60
Salam..sesiapa membe di cg ni yg freelance fotografi...aku memerlukan perkhidmatan mereka2 ni(maksud aku sorang jek) untuk walimatul urus aku bulan 11 ni:"> :">
detail plz..:D
 

sufian_adi

Active Member
Joined
Feb 19, 2006
Messages
1,420
Reaction score
5
Points
25

fotografi atau photographer?????:-? :-? :-? :-?


dua2 tu maksud berlainan

fotografi tu gambar yg kite amik....
photographer tu org yg amik gambo......:D
oh yeke trimas kerana memberi maklumat yg benar:"> :">

area muar,johor
16/11/08
budjet below rm1500 include tax(kalo ade la),petrol,tol n ect
 

emit

Fun Poster
Joined
Aug 22, 2007
Messages
213
Reaction score
10
Points
15
Bro...

Gua pun layan photog gak...lu cari dulu memana photog, kalu x der gua pun boleh...insyaallah..setakat ni dah ada gak lah lebih 100 pasangan gua jd dorang nyer photog. Kalu lu nak grand2 sangat gua bagi kat kawan gua...kalo setakat majlis kat dewan or rumah gua pun boleh layan...kalo lu buat kat hotel elok cari profesional photog. Gua ada ramai kekwn profesional photog..rega lu boleh discuss..
 

sufian_adi

Active Member
Joined
Feb 19, 2006
Messages
1,420
Reaction score
5
Points
25
Bro...

Gua pun layan photog gak...lu cari dulu memana photog, kalu x der gua pun boleh...insyaallah..setakat ni dah ada gak lah lebih 100 pasangan gua jd dorang nyer photog. Kalu lu nak grand2 sangat gua bagi kat kawan gua...kalo setakat majlis kat dewan or rumah gua pun boleh layan...kalo lu buat kat hotel elok cari profesional photog. Gua ada ramai kekwn profesional photog..rega lu boleh discuss..

bro punyer rege bape?
 

emit

Fun Poster
Joined
Aug 22, 2007
Messages
213
Reaction score
10
Points
15
Bro..

Gua ikut roll...1 roll 180..normally org amik 5 roll,ikut suka lu,tapi x masuk upah travel..coz muar tu jauh sikit..ituhari gua amik kat batu pahat...parit apa ntah,gua lupa...harga ni mmg standard dah skarg..rega pun sebenarnya depend kat equipment yang photog tu pakai...kalo dorang pakai camera canggih lagi canggih le lu kena bayar...lagi satu base on kualiti and skill of the photographer tu sendiri...kalo lu nak buat story board lagi mahal..part fotographi ni subjektif..setiap photog bagi harga yang berbeza, depend kat skill dorang..tapi kalo lu tanya kat KL nyer photog 180 tu mmg dah standard n kira murah....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register