BTC USD 67,641.9 Gold USD 2,356.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Fotografi Dikehendaki!!!

Sponsored Post

Salam..sesiapa membe di cg ni yg freelance fotografi...aku memerlukan perkhidmatan mereka2 ni(maksud aku sorang jek) untuk walimatul urus aku bulan 11 ni:"> :">

fotografi atau photographer?????:-? :-? :-? :-?


dua2 tu maksud berlainan

fotografi tu gambar yg kite amik....
photographer tu org yg amik gambo......:D
 

fotografi atau photographer?????:-? :-? :-? :-?


dua2 tu maksud berlainan

fotografi tu gambar yg kite amik....
photographer tu org yg amik gambo......:D

oh yeke trimas kerana memberi maklumat yg benar:"> :">

area muar,johor
16/11/08
budjet below rm1500 include tax(kalo ade la),petrol,tol n ect
 
Bro...

Gua pun layan photog gak...lu cari dulu memana photog, kalu x der gua pun boleh...insyaallah..setakat ni dah ada gak lah lebih 100 pasangan gua jd dorang nyer photog. Kalu lu nak grand2 sangat gua bagi kat kawan gua...kalo setakat majlis kat dewan or rumah gua pun boleh layan...kalo lu buat kat hotel elok cari profesional photog. Gua ada ramai kekwn profesional photog..rega lu boleh discuss..
 
Bro...

Gua pun layan photog gak...lu cari dulu memana photog, kalu x der gua pun boleh...insyaallah..setakat ni dah ada gak lah lebih 100 pasangan gua jd dorang nyer photog. Kalu lu nak grand2 sangat gua bagi kat kawan gua...kalo setakat majlis kat dewan or rumah gua pun boleh layan...kalo lu buat kat hotel elok cari profesional photog. Gua ada ramai kekwn profesional photog..rega lu boleh discuss..


bro punyer rege bape?
 
Bro..

Gua ikut roll...1 roll 180..normally org amik 5 roll,ikut suka lu,tapi x masuk upah travel..coz muar tu jauh sikit..ituhari gua amik kat batu pahat...parit apa ntah,gua lupa...harga ni mmg standard dah skarg..rega pun sebenarnya depend kat equipment yang photog tu pakai...kalo dorang pakai camera canggih lagi canggih le lu kena bayar...lagi satu base on kualiti and skill of the photographer tu sendiri...kalo lu nak buat story board lagi mahal..part fotographi ni subjektif..setiap photog bagi harga yang berbeza, depend kat skill dorang..tapi kalo lu tanya kat KL nyer photog 180 tu mmg dah standard n kira murah....
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register