To Sell PhotoGraphy Services

CG Sponsors




sk8oink

Fun Poster
Joined
May 23, 2008
Messages
991
Reaction score
2
Points
15
Assalamualaikum. Tumpang iklan sikit.

Untuk warga CG yang tengah cari Photographer, tak kisah lah event Tunang ke, Nikah ke, Sanding ke, nak shoot newborn ke, boleh lah pertimbangkan servis dari saya.



Ni harga untuk Wedding. Kalau berminat nak tanya event lain pun boleh, tanya kena bayar 50sen :))

1. Tiada charge pengangkutan untuk area Lembah Klang.
2. Tiada charge tersembunyi.
3. Proses album yang cepat (2 minggu-1 bulan)
4. Crystal cover depan dan belakang album.
5. Harga berpatutan, kualiti In Shaa Allah terbaik dan puas hati.
6. Boleh cover seluruh semenanjung (ada charge pengangkutan & penginapan, jika perlu)
7. 011-1575 1548 Whatssap/SMS untuk fast-reply. ([email protected]) utk emel pertanyaan.
8. Terima kasih dan Assalamualaikum
 
Last edited:
Sponsored Post

MasterYoda

Fun Poster
Joined
Jul 1, 2012
Messages
892
Reaction score
3
Points
15
bro..pakej c tu ada cara x untuk bagi lagi murah?
 

sk8oink

Fun Poster
Joined
May 23, 2008
Messages
991
Reaction score
2
Points
15
Al-Fatihah. Brader ni DJ bagi latest event wedding yang saya shoot. Kembali ke rahmatullah akibat serangan jantung beberapa hari selepas wedding event tu.

Sama2 la kita beringat dan sedekah kan Al-Fatihah.

 

sk8oink

Fun Poster
Joined
May 23, 2008
Messages
991
Reaction score
2
Points
15
Assalamualaikum. Let us capture your enjoyable moments!
Book us now!

 

sk8oink

Fun Poster
Joined
May 23, 2008
Messages
991
Reaction score
2
Points
15
sape-sapa yang masih mencari pakej fotografi, boleh check pakej kitorang.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register