wedding photographer

  1. C

    To Sell Fotografi Perkahwinan - Memori anda perlu diabadikan

    Anda bakal melangsungkan majlis perkahwinan? Masih tercari-cari jurugambar untuk majlis perkahwinan anda? Kami dari Zulhatfi Aziz Photography dengan rekod dan review baik dari bekas pelanggan boleh membantu anda. 100% pelanggan kami telah memberi review baik tentang servis dan kualiti gambar...
  2. sk8oink

    To Sell PhotoGraphy Services

    Assalamualaikum. Tumpang iklan sikit. Untuk warga CG yang tengah cari Photographer, tak kisah lah event Tunang ke, Nikah ke, Sanding ke, nak shoot newborn ke, boleh lah pertimbangkan servis dari saya. Ni harga untuk Wedding. Kalau berminat nak tanya event lain pun boleh, tanya kena bayar...
  3. syukranjz

    Wanted Saya Perlukan Photographer Perkahwinan

    Saya perlukan photographer perkhawinan. Area: Keratong, Muadzam Shah Pahang Tarikh: 22 (Nikah)& 23 (kenduri) Disember 2012 Contact sy segera... 0133551267
  4. F

    To Sell Wedding photography - serta perlukan nasihat & komen hasil gambar

    salam warga CG..:) saya masih baru dalam bidang ni(wedding photography) tp sy dah mulakan satu service utk photography especially for wedding.. dismping saya promote service, saya btol2 perlukan kritikan dan teguran dan tunjuk ajar dari kawan2 tentang gambar2 dari hasil job sy sebelum ni untuk...
  5. danx

    Wanted Jurugambar perkahwinan di kawasan Terengganu

    Jurugambar diperlukan dikawasan besut terengganu.. Tarikh kahwin 01-09-2011 =D><:-P<:-P Tolong bakal pengantin ni Hafes h.p 013-2547173 :) sapa2 yg ada kenal ngan jurupoto... boleh la bgtau yer.. :)cgrock:)cgrock
  6. Duffayoi14

    Wanted Wedding Photographer

    Straight to the point...... aku nk kawin bulan oktober ni.... sapa yg nk jadi jurufoto wedding aku atau ada nk rekomen kan member dia...plz PM me quotation, dgn sample hasil korang... acara ada 3... nikah, dgn wedding utk 2 pihak...pmpn kt Klang, laki kt Rembau, N.Sembilan... kalo ada jgn...
  7. Heart^BeE

    Wanted Servis wedding photographer - Ampang

    Assalam wth, Aku sedang mencari2 photographer di CG yg buat servis shoot n burn utk; Majlis : nikah & sanding (2 hari berbeza) Masa : awal Jun 2011 Tempat : rumah - area ampang Sape yg berminat nk offer aku, sila pm ye or email, [email protected] p/s : jgn offer aku pakej2 beriban2...
  8. badrush

    Wanted Mencari Photographer Untuk Majlis Perkahwinan Di Utara

    Salam, Memandangkan kos untuk fotografer yang bkn dari kawasan utara agak mahal,Saya memerlukan Fotografer untuk majlis perkahwinan di Kedah (utara).so tiada charge utk perjalanan dan penginapan untuk fotografer.dapat la jimat sikit kan?? kepada sesiapa yg rasa dirinya fotografer/ada kawan2...
  9. hairie7038

    Wanted Mencari khidmat wedding photographer (shoot n burn)

    Salam semua geng CG,di sini aku ingin mndapatkan khidmat photog shoot n burn.. Nama pasanagan: aku sendiri dan bakal isteriku Tarikh: 5 jun 2010 Lokasi: Jln pantai cahaya bulan, kota bahru, kelantan(kg. che Deris) Budget: bergantung pada photogrhaper Email : [email protected] tugasan: shoot...
  10. sufian_adi

    Wanted Fotografi Dikehendaki!!!

    Salam..sesiapa membe di cg ni yg freelance fotografi...aku memerlukan perkhidmatan mereka2 ni(maksud aku sorang jek) untuk walimatul urus aku bulan 11 ni:"> :">
Top
Log in Register