Wanted Wedding Photographer

CG Sponsors




Duffayoi14

Legendary Member
Joined
Jul 9, 2010
Messages
10,448
Reaction score
138
Points
123
Straight to the point......

aku nk kawin bulan oktober ni....

sapa yg nk jadi jurufoto wedding aku atau ada nk rekomen kan member dia...plz PM me quotation, dgn sample hasil korang...

acara ada 3... nikah, dgn wedding utk 2 pihak...pmpn kt Klang, laki kt Rembau, N.Sembilan...

kalo ada jgn lupa PM...

sbb hari tu baju tunang pn aku buat cara mcm ni, success..so try plak yg ni..:)paid
 
Sponsored Post

ADI78

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,298
Reaction score
17
Points
65
boleh klik kt siggy hamba....
 

Duffayoi14

Legendary Member
Joined
Jul 9, 2010
Messages
10,448
Reaction score
138
Points
123
ok....dh click...anything i'll inform u...tq bro
 

buya

Active Member
Joined
Feb 1, 2007
Messages
1,519
Reaction score
8
Points
25
Straight to the point......

aku nk kawin bulan oktober ni....

sapa yg nk jadi jurufoto wedding aku atau ada nk rekomen kan member dia...plz PM me quotation, dgn sample hasil korang...

acara ada 3... nikah, dgn wedding utk 2 pihak...pmpn kt Klang, laki kt Rembau, N.Sembilan...

kalo ada jgn lupa PM...

sbb hari tu baju tunang pn aku buat cara mcm ni, success..so try plak yg ni..:)paid
aku rekemen brader ni..die orang ganu, tapi servis die boleh seluruh semenanjung..ari tu kakak angkat aku kat johor pong amik die..mmg puas hati gilerr..kualiti, profesional, kreatif, superb gambar!!! ko masuk fb die snapcolor photo or link ni http://snapcolor.org/

yang bestnyer album mmg berkualiti..berbaloi ngan apa yg kite bayar.

ko cakap aku rekemeng.. "ya-ktb"
 

Duffayoi14

Legendary Member
Joined
Jul 9, 2010
Messages
10,448
Reaction score
138
Points
123
aku rekemen brader ni..die orang ganu, tapi servis die boleh seluruh semenanjung..ari tu kakak angkat aku kat johor pong amik die..mmg puas hati gilerr..kualiti, profesional, kreatif, superb gambar!!! ko masuk fb die snapcolor photo or link ni http://snapcolor.org/
orite bro...tqvm
 
Sponsored Post
Top
Log in Register