Wanted Mencari Photographer Untuk Majlis Perkahwinan Di Utara

CG Sponsors




badrush

Super Active Member
Joined
Sep 4, 2008
Messages
5,519
Reaction score
18
Points
65
Salam,

Memandangkan kos untuk fotografer yang bkn dari kawasan utara agak mahal,Saya memerlukan Fotografer untuk majlis perkahwinan di Kedah (utara).so tiada charge utk perjalanan dan penginapan untuk fotografer.dapat la jimat sikit kan??

kepada sesiapa yg rasa dirinya fotografer/ada kawan2 korang yang memang fotografer dan berasal dari utara tanah air,boleh la promote blog/ape sahaja laman sesawang yg menunjukkan hasil karya korang sekali pakej yg disediakan..

kalo bleh harga biar berpatutan..lari bajet wooo....hehe

thanks semua...

:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post

marlen

Legendary Member
Joined
May 27, 2008
Messages
16,925
Reaction score
31
Points
125
wah bad..bagus2..jgn lupa kad VVIP utk aku ye..:p
 

lilbee

Active+ Member
Joined
Nov 13, 2009
Messages
4,801
Reaction score
10
Points
25
TT kedah area mana?
aku amek kat kangar aritu..
pakej nikah, sanding, outdoor, album ala2 buku n CD semua RM1200 je..
 

marlen

Legendary Member
Joined
May 27, 2008
Messages
16,925
Reaction score
31
Points
125
TT kedah area mana?
aku amek kat kangar aritu..
pakej nikah, sanding, outdoor, album ala2 buku n CD semua RM1200 je..
slmt pengantin br pn lilbee..:">
 

badrush

Super Active Member
Joined
Sep 4, 2008
Messages
5,519
Reaction score
18
Points
65
TT kedah area mana?
aku amek kat kangar aritu..
pakej nikah, sanding, outdoor, album ala2 buku n CD semua RM1200 je..
okay gak tu...ada blog ke??nak tgk pic wedding..

bajet aku below RM1200 je..ciput..hehe
 
Sponsored Post
Top
Log in Register