To Sell Wedding photography - serta perlukan nasihat & komen hasil gambar

CG Sponsors




fariz28

Fun Poster
Joined
Mar 1, 2009
Messages
263
Reaction score
0
Points
10
salam warga CG..:)
saya masih baru dalam bidang ni(wedding photography) tp sy dah mulakan satu service utk photography especially for wedding..

dismping saya promote service, saya btol2 perlukan kritikan dan teguran dan tunjuk ajar dari kawan2 tentang gambar2 dari hasil job sy sebelum ni untuk saya belajar lagi..

utk pengetahuan,gambar2 kat page FB saya ni sy edit sendiri(pun masih mentah dan dalam proses belajar) dan apa yg pengantin dapat (storybook - profesional edited) adalah dari kedai yg sy bekerje secare sambilan..tp hasilnye xdapat ditayangkan sbb dah bukan hak saye lg..

base saya di K.Lumpur dan saya sertakan dgn link page fb utk service sy(TheCandyFoto)

harap kawan2 dapat LIKE page sy sebagai SOKONGAN disamping memberi TEGURAN2 yg membina untuk saya lagi maju dan standing dengan wedding photographer profesional yang lain..:)

sy xtakut untuk berkecil hati dgn teguran pedas dari kawan2 yang penting saya dapat belajar..

link FB TheCandyFoto : http://www.facebook.com/pages/The-CandyFoto/214430478592991
 
Sponsored Post

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,094
Reaction score
1,033
Points
1,091
kena serahkan pada pakar........pic ok la..angle je kureng
 

tron

Fun Poster
Joined
Jan 24, 2011
Messages
622
Reaction score
0
Points
10
bro,angle bro sumernye sakit tengkuk nak tengok...hehe...btw gudluck!!!
 

fariz28

Fun Poster
Joined
Mar 1, 2009
Messages
263
Reaction score
0
Points
10
bro,angle bro sumernye sakit tengkuk nak tengok...hehe...btw gudluck!!!
thanks tron.
sbelum2 ni pun sy byk dpat teguran tentang angle2 sy..
harap sy dapat perbaiki dgn mantopp lepas ni..:)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register