BTC USD 68,074.2 Gold USD 2,356.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Pemilik Kamera DSLR Amatur Untuk Ambil Gambar Produk Kanak-Kanak

marvelous

Legendary Member
gem
Messages
17,049
Joined
Aug 21, 2006
Messages
17,049
Reaction score
2,972
Points
261
Awards
1
Salam..aku bukak topik ni nak mintak tolong ckit kepada pemilik DSLR area shah alam untuk bantuan mendapatkan khidmat korang..

kerja dia simple jeer..sapa2 ada kamera DSLR ..nak suruh amik gambar untuk 10 keping produk kanak-kanak..pic ni nak bg supplier yg minta tempahan...

ni member aku punya..kesian dia...orang meniaga kecil-kecilan..tetapi tak ada kamera DSLR..

kalo ada member2 kat CG yang baik hati..dia hanya mampu byr rm50 aje utk job tu...

aku nak tolong dia..jauh sgt aku berada skrng...so minta bantuan rakan2 CG...sbb dia nak pic tu esok atau lusa..

Please..:)

Yang pro pun di alu-alukan untuk buat kerja amal..tolong rakan2 kita yang nak meniaga..tp byrn sampai situ jeer boleh bg..kesian kawan aku tu..
 
Last edited:
Sponsored Post

kalau esk atau lusa x dpt la bro... ade job...
kalau post awal2 sy blh tanye membe2 sy...

entahlah bro..tu pun kawan dpt last minute call dari supplier dia..kesian jgk dia...aku ni niat nak tolong kawan2 meniaga..lagipun dia orang susah jgk bro...huhuhuhuhu..ni kira Allah bagi rezeki untuk dia lah..jadi kalo boleh sama-sama bantu orang kita nak meniaga...

nanti dia boleh letakkan contact number pemilik kamera tu..mana lah tahu kot2 ada orang berkenaan dgn picture yg di ambil tu...:)
 
entahlah bro..tu pun kawan dpt last minute call dari supplier dia..kesian jgk dia...aku ni niat nak tolong kawan2 meniaga..lagipun dia orang susah jgk bro...huhuhuhuhu..ni kira Allah bagi rezeki untuk dia lah..jadi kalo boleh sama-sama bantu orang kita nak meniaga...

nanti dia boleh letakkan contact number pemilik kamera tu..mana lah tahu kot2 ada orang berkenaan dgn picture yg di ambil tu...:)

niat ni mmg nk tolong bro... kalau post awal, sy sendiri blh pegi... xpe... sy try call membe2 sy yg ade dkt area sane yg mane tgh free...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register