BTC USD 68,074.2 Gold USD 2,356.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Urgent!! Ambik 20 Photo dari 10 Taman Perumahan sekitar kawasan KB mall >CLOSED<

Rainbow Flyers

Junior Member
Messages
74
Joined
May 1, 2014
Messages
74
Reaction score
0
Points
6
Urgent!! Ambik 20 Photo dari 10 Taman Perumahan sekitar kawasan KB mall >CLOSED<

SEGERA!!

Ada tak Sesiapa tinggal di sekitar kawasan KB Mall (Kelantan)?

Saya perlukan gambar 10 Taman Perumahan sekitar kawasan KB mall, (satu taman 2 Gambar, total 20 gambar)... ambil gambar sign board taman dan lorong ( kat background kena ada rumah-rumahnya la)....

Kalau ada sesiapa berminat... whatsapp gua.... siapa cepat dia dapat....

Kalau ON, email gambar tersebut berserta akaun Maybank anda...

Very Urgent!!!

:)paid:)paid:)paid:)paid
 
Last edited:
Sponsored Post

Area gua pun tak de yg mintak....Breekachu

Shane ..org kelantan ke??

client minta cam tue... dia nak proof gambar-gambar tue betul2 dari kawasan perumahan sekitar KB mall... sebab tue la jd cam tue

Bukan org Kelantan, tapi saya kerja kat KB. Kalau syarat dia beri dalam 10km radius dari KB Mall mungkin saya boleh minta sapa2 tlg ambil gambar, saya takde camera (phone camera ada la) & takde masa, tapi kena tahu by what date. Kena ingat 10km radius ni dah 314 sq.km. & tak semua Taman2 ni masih ada signboard yg sihat wal 'afiat....
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register