BTC USD 68,074.2 Gold USD 2,356.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM
Sponsored Post

lampu studio photoshot di cari

salam sejahtera..

please sape2 yang tau berkenaan lampu studio.aku tak tau la nak panggil apa nama spesifiknya...tapi lampu mcm sportlight tu ...di gunakan masa kita buat seisi fotoshot.

gambar lampu tu lebih kurang mcm gambar kat bawah ni...tak kisah la design mcm mana pun...

pastu kalau ada yang second hand pun di alu-alukan...
sape yang tau kat mana nak cari lampu ni pun boleh bg tau gak...

plzz..plzzzzzzzz.....

tgh_7825-medium.jpg


thanks:D
 
masih dicari

salam sejahtera..

please sape2 yang tau berkenaan lampu studio.aku tak tau la nak panggil apa nama spesifiknya...tapi lampu mcm sportlight tu ...di gunakan masa kita buat seisi fotoshot.

gambar lampu tu lebih kurang mcm gambar kat bawah ni...tak kisah la design mcm mana pun...

pastu kalau ada yang second hand pun di alu-alukan...
sape yang tau kat mana nak cari lampu ni pun boleh bg tau gak...

plzz..plzzzzzzzz.....

tgh_7825-medium.jpg


thanks:D


x der yg tau ker:((
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register