BTC USD 58,237.7 Gold USD 1,831.42
Time now: Jun 1, 12:00 AM

mohas_maju

Fun Poster
Joined
May 12, 2008
Messages
949
Reaction score
0
Points
10
sowe..aku terpost 2 kali..

ya ampun....
 
Last edited:
Sponsored Post

mohas_maju

Fun Poster
Joined
May 12, 2008
Messages
949
Reaction score
0
Points
10
lampu studio photoshot di cari

salam sejahtera..

please sape2 yang tau berkenaan lampu studio.aku tak tau la nak panggil apa nama spesifiknya...tapi lampu mcm sportlight tu ...di gunakan masa kita buat seisi fotoshot.

gambar lampu tu lebih kurang mcm gambar kat bawah ni...tak kisah la design mcm mana pun...

pastu kalau ada yang second hand pun di alu-alukan...
sape yang tau kat mana nak cari lampu ni pun boleh bg tau gak...

plzz..plzzzzzzzz.....

tgh_7825-medium.jpg


thanks:D
 

mohas_maju

Fun Poster
Joined
May 12, 2008
Messages
949
Reaction score
0
Points
10
masih dicari

salam sejahtera..

please sape2 yang tau berkenaan lampu studio.aku tak tau la nak panggil apa nama spesifiknya...tapi lampu mcm sportlight tu ...di gunakan masa kita buat seisi fotoshot.

gambar lampu tu lebih kurang mcm gambar kat bawah ni...tak kisah la design mcm mana pun...

pastu kalau ada yang second hand pun di alu-alukan...
sape yang tau kat mana nak cari lampu ni pun boleh bg tau gak...

plzz..plzzzzzzzz.....

tgh_7825-medium.jpg


thanks:D


x der yg tau ker:((
 

ajahar

Fun Poster
Joined
Jul 5, 2009
Messages
238
Reaction score
0
Points
10
klu dr china nak tak?berapa kos sebiji 2?he3
 

latlanun

Fun Poster
Joined
Apr 9, 2008
Messages
314
Reaction score
0
Points
20
klu dr china nak tak?berapa kos sebiji 2?he3

Sory salah tya tuan tanah,
kau nak wat pe ngan mende nie...pade kau beli baik kau sewa je..nk bli dah la..mahal...klau produk china pun mahu...gak dalam riban2 gak rege dia...
 

CrusheD_LameR

Moderator
Joined
Dec 25, 2007
Messages
1,308
Reaction score
72
Points
30
aku rasa nama benda ni softbox...

ko leh gune keyword ni dalam pencarian kaw...kat opis aku ade benda ni..

gune untuk video production..dalam studio
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register